Litre litre gidiyor az önce yayınlandı! 5 litresi düştü Ayçiçek yağındaki beklenen indirim geldi kaç TL oldu? Metro market Ayçiçek yağı fiyatları!

Metro markette Ayçiçek yağları indirime girdi. Duyan vatandaşlar soluğu Metro marketlerinde aldı. Ramazan Ayı boyunca indirim devam edecek. Güzel haberin ardından Metro marketin kataloğu merak edildi. 5 litrelik Ayçiçek yağının indirime girdiği duyurulan kataloğda başka bir çok ürün de yer alıyor. Et ürünleri, pirinç, kola, muz, zeytin, peynir, pastırma ve elektronik ürünler de indirimden satılıyor. İşte Metro marketlerindeki büyük kampanyanın detayları...

Giriş Tarihi 19 Nisan 2022, 10:23 Güncelleme 19 Nisan 2022, 10:24
Litre litre gidiyor az önce yayınlandı! 5 litresi düştü Ayçiçek yağındaki beklenen indirim geldi kaç TL oldu? Metro market Ayçiçek yağı fiyatları!

İÇİNDEKİLER

Beklenen oldu. Ayçiçek yağlarına indirim geldi. Milyonlarca kişi A101, BİM, ŞOK, Carrefoursa, Tarım Kredi ve Metro marketlerinin herhangi birinden Ayçiçek yağını indirimli almak için bekleyişteydi. Tarım Kredi marketleri geçtiğimiz günlerde indirimini duyurmuştu. Bu kez güzel haber Metro marketten geldi. 5 litrelik Ayçiçek yağı ucuzladı. Vatandaşlar yağı 5 litrelik alarak uzun süre kullanmak istiyor. Hal böyle olunca zincir marketlerdeki 5 litrelik yağlar yoğun ilgi görüyor. Metro market de indirimli ürünlerine 5 litrelik Ayçiçek yağını ekledi. İşte detaylar...

METRO MARKETTEN BÜYÜK KAMPANYA

Ramazan Ayı'na özel indirim uygulandı. 1 ay boyunca indirimden satılacak. O ürünler içerisinde özellikle Ayçiçek yağı dikkat çekti.

Bir süredir zincira marketlerden indirim duyurusu bekleyen vatandaşlar Metro marketlerindeki indirimli Ayçiçek yağını görünce sevindi. Peki Metro markette Ayçiçek yağı ne kadar, kaç TL oldu?

5 litrelik Ayçiçek yağı güncel fiyatıyla 119,90 TL'ye satılıyor.

İşte Metro marketlerdeki diğer indirimli ürünlerin listesi;