Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir duyurdu: Savunma ve havacılık ihracatında yüzde 48,6'lık artış

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Savunma ve havacılık sektörümüz yılın ilk 3 ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 48,6’lık artışla 961 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi" açıklamasında bulundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir duyurdu: Savunma ve havacılık ihracatında yüzde 48,6'lık artış

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden savunma ve havacılık sektörünün ihracat rakamlarını açıkladı.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir duyurdu: Savunma ve havacılık ihracatında yüzde 48,6'lık artış-2

"YILIN İLK 3 AYINDA 961 MİLYON DOLAR İHRACAT GERÇEKLEŞTİRDİK"
Demir, "Savunma ve havacılık sektörümüz yılın ilk 3 ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 48,6'lık artışla 961 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi. Emeği geçenleri tebrik ediyorum, ancak hedeflerimiz için daha fazla çalışmamız gerektiğini bir kez daha vurguluyorum" dedi.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir duyurdu: Savunma ve havacılık ihracatında yüzde 48,6'lık artış-3

İşte Demir'in o paylaşımı;

Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler