Domenec Torrent'in futbolcu Galatasaraylıları çıldırttı: Guardiola görse mesleği bırakır

Galatasaray uzun yıllar unutulmayacak maçta Göztepe’yi mucizevi bir şekilde yense de sergilenen futbol kimseyi tatmin etmedi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, galibiyete rağmen teknik direktör Domenec Torrent’in gönderilmesini istedi. İşte o yorumlar

Giriş Tarihi 22 Şubat 2022, 11:44 Güncelleme 22 Şubat 2022, 11:47
Domenec Torrent’in futbolcu Galatasaraylıları çıldırttı: Guardiola görse mesleği bırakır

İÇİNDEKİLER

İzmir deplasmanında ortaya çıkan istatistikler, taraftarları fazlasıyla haklı çıkaracak cinsten… Torrent 31 Ocak'da basın mensuplarıyla bir araya gelmiş ve oynatmak istediği futbolu açıklamıştı.

Ancak İspanyol hocanın o gün söylediği ne varsa, Göztepe maçında bunun tam tersi yaşandı. İşte Torrent'in yaklaşık 2 ay önceki sözleri ve İzmir'de yaşananlar…

-Gol yemeden kazanmak istiyoruz: Galatasaray, Torrent yönetiminde oynadığı 6 maçta kalesinde tam 13 gol gördü. Göztepe deplasmanında penaltıdan da olsa 2 gol yiyen Sarı-Kırmızılılar kalesinde ayrıca çok önemli tehlikeler yaşadı.

-Topa sahip olmak ana prensibimiz: Galatasaray, Göztepe maçında özellikle 80 dakika İstanbul'a gelmiş bir Anadolu takımı edasındaydı. Sarı-Kırmızılılar, ilk yarıda sadece yüzde 31 topla oynayabildi ve 65 pas yapabildi. Torrent'in ekibi 90 dakikayı yüzde 41 topla oynayarak bitirebildi.

-Rakip topa sahip olduğunda ileride baskı yapacağız: Galatasaray, Göztepe maçının çok büyük bölümünde rakip stoperleri hiç rahatsız edemedi. İzmir ekibi 376 pas yaparak sezonun en yüksek rakamlarından birisine ulaştı. Maçı izleyen kimse, Torrent'in ekibini pres yaparken göremedi!

-Rakip sahada topu kapıp çok hızlı hücum yapacağız: Galatasaray, Gomis ve Emre Kılınç'ın oyunda olduğu son bölüm hariç Göztepe kalesine gidemedi. İlk yarıda sadece 2 kez ceza sahasına giren Cimbom 80 dakika boyunca ne hızlı hücum yapabildi ne de set hücumunda tehlike yaratabildi.

Ortaya çıkan bu tablo Galatasaraylı taraftarları isyan noktasına getirmiş durumda… Sosyal medyada Torrent'le ilgili olarak, "Guardiola bu maçı izlese mesleği bırakır. Ben bu adamı yanımda nasıl 10 yıl çalıştırdım der!" ifadesi kullanıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN