Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yarın iş dünyasıyla buluşuyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yarın İstanbul'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geleceğini belirtti. Bakanlığının 2022 yılı bütçe görüşmeleri için geldiği TBMM'de, basın mensuplarının sorularını cevaplayan Nureddin Nebati, "Hafta sonu iş dünyasıyla mı buluşacaksınız?" sorusu üzerine, "Evet, cumartesi günü inşallah" diye cevap verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2021 Güncelleme 10 Aralık 2021, 07:01
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yarın iş dünyasıyla buluşuyor

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yarın İstanbul'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geleceğini belirtti. Bakanlığının 2022 yılı bütçe görüşmeleri için geldiği TBMM'de, basın mensuplarının sorularını cevaplayan Nureddin Nebati, "Hafta sonu iş dünyasıyla mı buluşacaksınız?" sorusu üzerine, "Evet, cumartesi günü inşallah" diye cevap verdi.

Bakan Nebati'nin İstanbul'da gerçekleştireceği toplantıya Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden temsilciler başta olmak üzere çok sayıda iş insanının katılacağı öğrenildi. Nebati, asgari ücret ile ilgili de "Herkesin beklentilerini karşılayacak bir artış yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.