Emekliye çifte müjde verildi! 2000 TL ödemeye ek 250 TL anında verilecek! Hepsi karşılıksız, geri ödemesiz…

Maaşını Garanti BBVA' dan alıp 3 senelik zamanını dolduranlarla eş güdümlü ilk kez Garanti Bankası'ndan emekli maaşı alacakların yararlanacağı bu kampanya sene sonuna kadar geçerliliğini koruyacak. Maaşını 3 sene süresince Garanti BBVA' dan almayı taahhüt eden emeklilere maaş Aralıklarına göre 2.000 TL'yi bulan nakit ödeme yapılıyor.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2021, 08:43 Güncelleme 07 Aralık 2021, 16:04
Emekliye çifte müjde verildi! 2000 TL ödemeye ek 250 TL anında verilecek! Hepsi karşılıksız, geri ödemesiz…

İÇİNDEKİLER

Emeklilere çifte ödeme müjdesi! Bankaların emeklilere özel hazırladığı promosyon kampanyalarında bir yenisi daha açıklandı. Maaş ödemelerine ek promosyon veren bankalardan olan Garanti BBVA, emeklilere 2000 TL'ye varan geri ödemesiz, karşılıksız ödemede bulunuyor. Hem de emekli yakınlarını çağrı eden emeklilere de her bir davet edilene ise 250 TL nakit veriliyor. Üstelik bu tutar birkaç ay evveline kadar 150 TL'ydi. Promosyon ödemesi amacıyla SGK'nın belirlemiş bulunduğu koşullar geçerli olacaktır.

Emekliye Ek 250 TL Nakit Fırsatı

Emekli Yakınını Davet Et kampanyası kapsamında Garanti BBVA'lı olan her bir emekli amacıyla 250 TL nakit veriliyor. Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabiliyor. Kampanya kapsamında bütün Garanti BBVA müşterileri, 1-31 Aralık 2021 tarihleri arasında diğer bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıması amacıyla çağrı ederek 250 TL nakit mükafat kazanabiliyorlar.

Davet eden birey Garanti BBVA Mobil > Başvurular > Emekli Bankacılığı >Emekli Yakınınızı Davet Edin adımından çağrı kodu oluşturup emekli yakınıyla paylaştığında ve onaylandığında, çağrı eden emekliye hemen 250 TL yatırılıyor.

Takvim.com.tr kısaca veriler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz

Garanti BBVA Promosyon Detayları

Banka doğrultusundan sağlanan resmi verilere göre;

Promosyon ödemesi amacıyla SGK'nın belirlemiş bulunduğu koşullar geçerli olacaktır. Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç sene bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt zamanı promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır.

Garanti BBVA:

1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 1.300 TL,

1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.650 TL,

2.500 TL ve üzerinde maaş alanlara ise 2000 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Birden çok maaş ödemesi alıp, bu maaşları amacıyla promosyon talebinde bulunulması halinde maaşların toplamı öneme alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor.

EMEKLİ OLARAK YAKININI DAVET EDENE 250 TL VERİLECEK!

YENİ EMEKLİLERE CAZİP KREDİLER

Garanti Bankası'nın emekli maaş müşterileri, ihtiyaç kredilerini de standart müşterilere göre daha makul oranlarla kullanabiliyor. Bu vatandaşlara yapılan faiz seviyesi hem mobil uygulamada hem de internet bankacılığında düzenlenmiş olacak. Garanti Bankası'nın bu özel avantajlarının her birinden yararlanmak amacıyla siz de maaşınızı Garanti Bankası'na taşıyın, bankacılığın kârlı yönünü bir an evvel keşfedin.