Saniyeler sonrasında içinde paralar anında hesabınızda Finansbank, Denizbank, TEB, Yapı Kredi, Garanti 20.000 TL hızlı kredi kampanyası

Hızlı kredi müracaatı bankaların senenin belli gün ve dönemlerinde nakit akışını sağlamak amacıyla düşük miktarlarda, vade sayıları kısa ödeme süresinde bitecek şekilde hazırlayarak sunmuş bulunduğu süratli kredi türleridir. Hızlı krediler bankalara gitmeden ve bekleme yapmadan rahatlıkla müracaat yapan bireyin hesabına aynı anda aktarılan kredilerdir. Hızlı kredi onayı alabilmek amacıyla sizlerin de anlayabileceği üzere kredi notunuzun iyi olması gerekiyor. Findeks sisteminden kredi notunuzu güncel olarak takip edebilir ve detayları enine boyuna analiz etme ihtimaline da sahip olabileceğinizi unutmayın. İşte Finansbank, Denizbank, TEB, Yapı Kredi, Garanti 20.000 TL hızlı kredi kampanyası...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2021, 08:44 Güncelleme 23 Eylül 2021, 08:44
Saniyeler sonrasında içinde paralar anında hesabınızda Finansbank, Denizbank, TEB, Yapı Kredi, Garanti 20.000 TL hızlı kredi kampanyası

İÇİNDEKİLER

Anında 20.000 TL hesabınıza yatıyor. İhtiyaç kredileri nakit sıkışıklığında vatandaşların en fazla tercih ettiği yöntemdir. Bu anlamda Finansbank, Denizbank, TEB, Yapı Kredi, Garanti bankası hızlı kredi veriyor. Hızlı kredi, tamamiyle internet ortamından başvurabildiğiniz ve değerlendirmesi kimi vakit otomatik olarak yapılarak onaylanan ya da reddedilen kredi türüdür. Hızlı kredi başvuruları, tamamiyle internet ortamından yapabilir fakat henüz amacıyla bütün bankalar bu alanda bir hizmet sağlamıyor. Mobil bankacılık programları ya da internet bankacılığı kullanarak bankanız amacıyla kredi müracaatı yapabilirsiniz.

Banka banka 20.000 TL 36 ay geri ödeme

ING 3 Ay Ertelemeli Kredi

3 Ay Ertelemeli Kredi

Faiz Oranı

%1,35

Aylık Taksit

737,58 TL

Toplam Ödeme

26.652,88 TL

Garanti BBVA Yaz Kredisi

Yaz Kredisi

Faiz Oranı

%1,86

Aylık Taksit

814,19 TL

Toplam Ödeme

29.410,84 TL

TEB - Türk Ekonomi Bankası CEPTETEB İhtiyaç Kredisi

HangiKrediye Özel Kampanya

Faiz Oranı

%1,59 %1,45

Aylık Taksit

752,27 TL

Toplam Ödeme

27.181,72 TL

QNB Finansbank 3 Ay Ertelemeli Kredi

3 Ay Ertelemeli Kredi

Faiz Oranı

%1,39

Aylık Taksit

743,43 TL

Toplam Ödeme

26.863,48 TL

Enpara.com Masrafsız Kredi

Masrafsız Kredi

Faiz Oranı

%1,59

Aylık Taksit

773,11 TL

Toplam Ödeme

27.831,96 TL

İş Bankası İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç Kredisi

Faiz Oranı

%1,60

Aylık Taksit

774,61 TL

Toplam Ödeme

27.985,96 TL

Akbank Direkt Kredi

Direkt Kredi

Faiz Oranı

%1,84

Aylık Taksit

811,11 TL

Toplam Ödeme

29.299,96 TL

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Kredi

3 Ay Ertelemeli Kredi

Faiz Oranı

%2,04

Aylık Taksit

842,21 TL

Toplam Ödeme

30.419,56 TL

Hızlı Kredi Nedir?

Dijital internet bankacılığı, bugünümüzde bankaların işlerini ciddi manada kolaylaştırırken insanlara karşı yayılan çoğu değişik alternatif kendisini gösteriyor. Hızlı kredi modelini budan birkaç yıl evvel dijital bankacılık sistemlerinden birisi olan Enpara doğrultusundan uygulandı. Bu banka modelinde rastgele bir şube kavramı olmadığından kaynaklı her şey tamamiyle dijital ortamda gerçekleşiyor. Hal bu tür olunca da çok süratli bir şekilde kredi kullandırımı net olarak sağlanabiliyor demek de olası duruma gelecek. Takvim.com.tr sizler için en doğru bilgileri araştırıyor.

Hızlı Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Hızlı kredi başvuruları, tamamiyle internet ortamından yapabilir fakat henüz amacıyla bütün bankalar bu alanda bir hizmet sağlamıyor. Mobil bankacılık programları ya da internet bankacılığı kullanarak bankanız amacıyla kredi müracaatı yapabilirsiniz. Tamamen dijital kanalları kullanarak bu seçenekleri değerlendirme ihtimaline erişiyorsunuz.

Hızlı Kredi Onayı Nasıl Alınır?

Hızlı kredi sistemi, değerlendirme adımında tamamiyle dijital olarak çalışır. BDDK sisteminde kayıtlı olan kredi notunuz, başvuruyu tamamladığınız an itibari ile merkezi sistemlerden çekilir. Kredi notunuzun hali ve risk halinuz sistem doğrultusundan otomatik olarak algılanır. Kredi notunuz çok kötü ise direk reddedilir, orta halli ise banka değerlendirmesine düşer ve çok iyi halde iseniz krediniz direk onaylanarak hesabınıza yatabilir duruma gelir. Takvim.com.tr okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Hızlı kredi onayı alabilmek amacıyla sizlerin de anlayabileceği üzere kredi notunuzun iyi olması gerekiyor. Findeks sisteminden kredi notunuzu güncel olarak takip edebilir ve detayları enine boyuna analiz etme ihtimaline da sahip olabileceğinizi unutmayın.