Paribu çöktü mü? Paribu kilitlendi, neden çalışmıyor? Paribu ne zaman düzelecek? İşte son durum

Kripto para piyasalarında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Özellikle sabah saatlerinden bu yana bazı coinlerde dikkat çeken bir düşüş görüldü. Uygulamayı aktif olarak kullananlar çeşitli problem yaşadıklarını ifade etti. Peki, Paribu çöktü mü? Paribu kilitlendi, neden çalışmıyor? Paribu ne zaman düzelecek? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 07 Eylül 2021, 18:29 Güncelleme 07 Eylül 2021, 18:38
Paribu çöktü mü? Paribu kilitlendi, neden çalışmıyor? Paribu ne zaman düzelecek? İşte son durum

İÇİNDEKİLER

Son saatlerde kripto para piyasalarında yaşanan düşüş herkesi şaşırttı. Herkes coinlardaki son durumu merak ederken Paribu'da çeşitli sorunların yaşandığı ifade edildi. Peki, Paribu çöktü mü? Paribu kilitlendi, neden çalışmıyor? Paribu ne zaman düzelecek? İşte yorum...

PARİBU ÇÖKTÜ MÜ?

Paribu'dan konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Kullanıcılar sorun yaşandığını ifade ediyor. Konu hakkında açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacaktır.

SERT DÜŞÜŞ

Kripto parası piyasasında adeta çöküş yaşanıyor. Bitcoin dakikalar içinde yüzde 17 düşerek 43 bin dolar seviyesine geriledi. Bu gelişmeyle birlikte altcoinlerde de ciddi düşüş görüldü.

Bitcoin Temmuz ayından bu yana yükseliş trendindeydi ve 53 bin seviyesine kadar ulaşmıştı.

Son olarak Orta Amerika ülkesi El Salvador, Bitcoin'i yasal para birimi olarak kabul etti. Yeni yasaya göre Bitcoin'i kabul etmeyen işletmeler cezalandırılacak. 3 Bitcoin yatırım yapan yabancılara ise oturma izni verilecek.

PARİBU KİMİN?

Paribu, 2017'de kullanıma sunulmuştur. Paribu, Kripto para alım satım platformudur. Paribu, 2015'te ön hazırlık çalışmalarına başlamıştır. 2016'da kurulmuş, 14 Şubat 2017'de halkın kullanımına açılmıştır.

Paribu, Türkiye'nin en yüksek hacimli hacimli dijital varlık işlem platformudur. Hızlı ve tümüyle güvenli olarak Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto para için alım satım işlemine aracılık eden Paribu, 14 Şubat 2017'de kullanıma açılmıştır.

Paribu'nun CEO'su Yasin Oral'dır. Paribu, Türk Lirası ile kripto para alış veya satış işlemleri yapılabilen bir kripto para borsasıdır.