Öğretmenlere önce 20 bin atama ardından 1250 TL hazırlık ödeneği

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okullarda görev yapan öğretmenlere, bu yılki öğretim yılına hazırlık ödeneği bugünden itibaren verilecek. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer imzasıyla illere gönderilen yazıda, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin, bu yıl bin 250 lira olduğu belirtildi. Ayrıca 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yarın tamamlanıyor.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Öğretmenlere önce 20 bin atama ardından 1250 TL hazırlık ödeneği

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okullarda görev yapan öğretmenlere, bu yılki öğretim yılına hazırlık ödeneği bugünden itibaren verilecek.

Öğretmenlere önce 20 bin atama ardından 1250 TL hazırlık ödeneği-2

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer imzasıyla illere gönderilen yazıda, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin, bu yıl bin 250 lira olduğu belirtilerek, öğretmenlere bu ödemenin 2 Eylül'den itibaren yapılacağı bildirildi.

Öğretmenlere önce 20 bin atama ardından 1250 TL hazırlık ödeneği-3

HER YIL ARTIRILIYOR

Öğretmenlere önce 20 bin atama ardından 1250 TL hazırlık ödeneği-4
Geçen ay yapılan toplu sözleşmede önümüzde 2 yılın ödenek tutarı da belirlendi.

Öğretmenlere önce 20 bin atama ardından 1250 TL hazırlık ödeneği-5

Eğitim öğretim yılına hazırlık ödeneği 2022 yılı için bin 325, 2023 yılı için bin 400 liraya çıkarıldı.

Öğretmenlere önce 20 bin atama ardından 1250 TL hazırlık ödeneği-6

20 BİN ATAMA YARIN
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yarın tamamlanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan son takvime göre; eğitim kurumu tercih işlemleri bugün sona erecek. Atama sonuçları ise 3 Eylül'de ilan edilecek.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler