İngiltere, Fransa, Almanya iş ilanları! Kurye de olabilirsiniz müdür de! Yurt dışında çalışmak isteyenler dikkat!

Avrupa ülkelerinde çalışmak isteyen vatandaşlar yurt dışı iş ilanları hakkında araştırma yapıyor. Para ödemeden başvuru yapabileceğiniz iş ilanları arama motorlarında sorgulanıyor. İngiltere, Fransa, Almanya iş ilanları duyuruldu. Para ödemeden birçok şehirde çalışmak için kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz.

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2021, 09:02 Güncelleme 06 Ağustos 2021, 09:02
İngiltere, Fransa, Almanya iş ilanları! Kurye de olabilirsiniz müdür de! Yurt dışında çalışmak isteyenler dikkat!

İÇİNDEKİLER

Kuryeden yöneticiye kadar yüzlerce yurt dışı iş ilanı yoğun ilgi görüyor. Yurt dışında çalışmak isteyen vatandaşlar İngiltere, Fransa, Almanya iş ilanları hakkında araştırma yapıyor. Her yıl yurt dışına binlerce kişi çalışmaya gidiyor. Gurbette çalışma fırsatı yakalamak isteyen iş sahibi olmayan vatandaşlar da yurt dışı iş ilanlarını araştırıyor. İşte; İngiltere, Fransa, Almanya iş ilanları!

İNGİLTERE, FRANSA, ALMANYA İŞ İLANLARI!

Getir, bünyesini büyütmeye devam ediyor. Faaliyetlerine İstanbul ile başlayan ve daha sonra 2 sene içinde 81 ilde hizmet vermeye başlayan Getir, yurtdışına da açıldı.

İlk olarak Londra'da, ardından Paris ve Berlin'de hizmet vermeye başlayan Getir'e alımlar devam ediyor. Yurtdışına açılmak ve orada çalışmak isteyen vatandaşların ilgisini çeken ilanlar yayımlanmaya devam ediyor.

Getir, kendi bünyesinde farklı kadrolara personel alımı yapıyor. Bu alanlar arasında:

Muhasebe Uzmanı

Müşteri Hizmetleri Operasyon

Kiralama Yöneticisi

Filo Yöneticisi / Yönetmeni

Satış Muhasebe Ekip Lideri

Bayi İlişkileri Uzman

Eğitim Uzmanı

Sürüş Güvenliği Uzmanı

Kurye

Motokurye pozisyonları mevcut.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Sık sık bünyesine personel alımı yapan Getir'e başvurular Kariyer net, LinkedIn veya Getir Global üzerinden alınıyor. İngiltere, Fransa ve Almanya başvuruları için ise özellikle LinkedIn ve Getir Global sayfalarında bulunan ilanların takip edilmesi gerekiyor.

Getir Global'de Amsterdam'dan başlayarak Türkiye de dahil olmak üzere birçok şehirde iş ilanı bulunabiliyor. Bunun için siteden açık pozisyonların takip edilmesi, şartların detaylı bir şekilde okunması ve sonrasında çıkacak başvuru formuna gerekli bilgilerin yazılması gerekiyor. Daha sonra başvuru formunu göndererek süreci tamamlayabilirsiniz.

YURT DIŞI İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ