Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan salgından etkilenen esnafa müjde

Gelen son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerimizi desteklemek amacıyla; konaklama, yeme-içme, ulaşım, iş yeri kiralama ve diğer hizmetlerde son 1 yıldır uyguladığımız KDV oran indirimlerinin süresini 2 ay daha uzatıyoruz." ifadelerini kullandı. Elvan, stopaj oran indirimlerinin süresinin de 2 ay uzatıldığını bildirdi. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2021, 20:51 Güncelleme 29 Temmuz 2021, 22:44
Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’dan salgından etkilenen esnafa müjde

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Bakan Elvan, koronavirüs salgınından etkilenen sektörlere destek olmak amacıyla konaklama, yeme-içme, ulaşım, işyeri kiralama ve diğer hizmetlerdeki KDV oran indirimlerinin 2 aya daha uzatıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Elvan şu ifadeleri kullandı;

"Salgından olumsuz etkilenen sektörlerimizi desteklemek amacıyla; konaklama, yeme-içme, ulaşım, işyeri kiralama ve diğer hizmetlerde son 1 yıldır uyguladığımız KDV oran indirimlerinin süresini 2 ay daha uzatıyoruz. Esnafımıza, vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

STOPAJ İNDİRİM SÜRESİ DE UZATILDI / "TERS DOLARİZASYONU DESTEKLEYECEĞİZ"

Esnafın elini rahatlatan bir adım daha açıklayan Bakan Elvan, "Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresini Eylül ayı sonuna kadar uzatıyoruz. Böylece Türk Lirası mevduatların cazibesini artırmaya ve ters dolarizasyonu desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN