CANLI Dolar kuru: 28 Nisan dolar ne kadar oldu? Tam kapanma doların ateşini düşürdü! Bugün Dolar, Euro, Sterlin kaç TL?

Gündemde döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeler en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Döviz kurlarındaki hareketlilik devam ederken gözler alış satış fiyatlarına çevrildi. Dün 8,30 seviyesinde güne başlayan dolar, bir anda düşüş yaşayarak günü 8,20 seviyelerinde kapattı. Bugün sabah saatlerinde de aynı seviyelerde güne başlayan dolar, dikkatleri üzerine çekti. Piyasalarda Başkan Erdoğan'ın açıkladığı tam kapanma tedbirlerinin yansımaları ve ABD Türkiye ilişkileri izleniyor. Bu gelişmeler sonrası vatandaşlar, dolar fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak edip araştırmaya başladı. Peki, 28 Nisan Dolar ve euro ne kadar? Dolar, euro ve sterlin kaç TL oldu? İşte konu hakkında detaylar!

Giriş Tarihi 28 Nisan 2021, 09:12 Güncelleme 28 Nisan 2021, 09:12
CANLI Dolar kuru: 28 Nisan dolar ne kadar oldu? Tam kapanma doların ateşini düşürdü! Bugün Dolar, Euro, Sterlin kaç TL?

İÇİNDEKİLER

28 Nisan dolar ne kadar oldu? Dolar, Euro, Sterlin döviz kurları dövize yatırım yapan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Döviz alım satımı yapmak isteyen vatandaşlar döviz kurları hakkında sorgulama yapıyor. Bu sabah 8,23 TL bandında hareket eden dolar kuru dalgalı bir seyir izliyor. Peki, 27 Nisan dolar ne kadar oldu? Bugün Dolar, Euro, Sterlin kaç TL? İşte anlık döviz kuru fiyatları!

28 NİSAN GÜNCEL DÖVİZ KURU FİYATLARI!

DOLAR NE KADAR?

Dolar alış: 8,2259

Dolar satış: 8,2400

EURO NE KADAR?

Euro alış: 9,9313

Euro Satış: 9,9542

POUND (STERLİN) NE KADAR?

Pound alış: 11,4252

Pound satış: 11,4567

DOLARDA GİDİŞAT NE OLACAK?

Koronavirüs salgınına ilişkin gelişmeler gündemin odağındaki yerini korurken, iç piyasada açıklanacak önemli bir veri bulunmuyor. Yurt dışında ABD tüketici güven endeksi verisi, Japonya Merkez Bankası Para Politikası duyurusu dikkat çekiyor.

Japonya Merkez Bankası enfasyon tahminini yüzde 2 hedefinin altında kalmasının beklendiğini kaydederek aşağı yönlü revize etti. Bugün faiz kararı açıklayacak diğer merkez bankaları, Kırgızistan, İsveç, Tacikistan ve Macaristan olacak.