ŞOK market Ramazan kolisi 2021 fiyatı ne kadar? ŞOK Ramazan kolisi içinde neler bulunuyor?

ŞOK market Ramazan kolisi (paketi) 2021 fiyatı ne kadar? Sorusu gündeme geldi. Ramazan ayına sayılı günler kala marketler erzak kolilerini hazırlamaya başladı. Bu noktada marketlerin ramazan koli fiyatları merak ediliyor. Ramazan ayı Müslüman alemi için ibadetlerle dolu geçer. Önemli ayın sonunda marketler erzak kolilerini indirimli şekilde satışa sunar. Peki, ŞOK 2021 Ramazan kolisi içinde neler var? Fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar!

Giriş Tarihi 31 Mart 2021, 15:03 Güncelleme 31 Mart 2021, 15:03
ŞOK market Ramazan kolisi 2021 fiyatı ne kadar? ŞOK Ramazan kolisi içinde neler bulunuyor?

İÇİNDEKİLER

İslam dini için bin aydan daha hayırlı kabul edilen Ramazan ayı için alışveriş yapmaya başlayan ve mutfaklarını Ramazan ayına hazırlamak isteyen vatandaşlar 2021 Ramazan kolilerini araştırıyor. Her market, her yıl mutfakta kullanılacak temel ihtiyaçları içeren Ramazan kolilerini müşterilerine sunuyor. Peki, ŞOK market Ramazan kolisi (paketi) 2021 fiyatı ne kadar, kaç TL ? ŞOK Ramazan kolisi içinde neler var?

ŞOK MARKET RAMAZAN KOLİSİ (PAKETİ) 2021 FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

ŞOK market tarafından Ramazan ayına özel birçok ürünün yer aldığı özel bir katalog yayınlandı. İftar sofralarını güzelleştirmek için gerekli malzemelerin yer aldığı ŞOK market Ramazan paketini satışa sundu. Bu sene Ramazan ayı için hazırlanan ŞOK Ramazan paketi 2021, 69,95 TL fiyatı ile satışa sunuldu. Ramazan Ayı içerisinde en çok tüketilen ürünlerin yer aldığı ŞOK Ramazan paketi 2021, birçok ailenin ihtiyacını karşılayacak nitelikte.

ŞOK RAMAZAN KOLİSİ İÇİNDE NELER VAR?

ŞOK Market'in 69,95 TL olan Ramazan Kolisinin içerisinde hurmalar, kadayıflar, tatlılar, güllaçlar bulunurken ayrıca un, bulgur, pirinç uygun fiyatı ile yer alırken atıştırmalıklar, gazlı içecekler, kuruyemişler, makarnalar ve zeytin çeşitleri yer alıyor.

69,95 TL'LİK ŞOK RAMAZAN ERZAK PAKETİ

ŞOK Ramazan paketi içerisinde şu ürünler yer alıyor:

-Bizim Vatan domates salçası 830 gr

-Deren filiz çay 500 gr

-Evin ayçiçek yağı 1 lt

-Piyale un 1 kg

-Piyale kakaolu puding 150 gr

-Piyale ezogelin çorba 80 gr

-Piyale burgu makarna 500 gr

-Anadolu mutfağı Pilavlık pirinç 1 kg

-Anadolu mutfağı kırmızı mercimek 1 kg

-Anadolu mutfağı pilavlık bulgur 1 kg

-Anadolu mutfağı tuz 750 gr

-Altınküp küp şeker 1 kg

-Marmarabirlik siyah zeytin 400 gr