Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank! 40 bin TL, 50 bin TL, 70 bin TL’ye satılık 2. el otomobiller...

Bankalardan 2. el araç satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Kredi çekerek borçlarını ödeyemeyen ve teminat olarak da taşıtlarını göstermiş olan kişilerin araçları borca karşılık banka tarafından satılmaktadır. Banka bu sayede borcunu tahsil etmiş olmaktadır. 2. el araç satın almak isteyenlerin tercih edeceği yöntemlerden bir tanesidir. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 2. el araç satışı yapmaktadır. Aracın muhammen bedeli / %5 = Teminat bedeli bulunmaktadır.

Giriş Tarihi 31 Mart 2021, 09:43 Güncelleme 09 Temmuz 2021, 10:56
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank! 40 bin TL, 50 bin TL, 70 bin TL’ye satılık 2. el otomobiller...

İÇİNDEKİLER

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank elindeki ikinci el hacizli araçlarını da ihale yöntemi ile satıyor. Yoğun ilgi gören icralık araç satışlarından alabilmek için bankanın internet sitesini ziyaret etmek gerekiyor. Satılan herhangi bir vasıta için teklif sunulduğu anda, o araç için Banka tarafından belirlenen ihale süresi işlememeye başlar. İhale için belirlenen süre ve o araca teklif geldiği, internet sayfasında tüm müşteriler tarafından bakılabilecektir. İşte 40 bin TL, 50 bin TL, 70 bin TL'ye satılık 2. el otomobiller...

40 bin TL, 50 bin TL, 70 bin TL'ye satılık 2. el otomobiller

40 bin TL, 50 bin TL, 70 bin TL'ye satılık 2. el otomobiller

40 bin TL, 50 bin TL, 70 bin TL'ye satılık 2. el otomobiller

İpotekli Araç Almak Mantıklı Mı?

Bankalar kredi verdiklerinde bu krediyi teminat karşılığında verirler. Ya kefil isterler ya da taşıt, arsa, konut gibi taşınır ya da taşınmaz mal varlıklarını ipotek ederek satılmaz şerhi konulur. Borçlu olan banka müşterisi bu borcunu ödemez ise, teminat gösterdikleri mal varlıklarına el konulur. İcra ile gerçekleştirilen bu işlem sonrası banka bu mal varlığını satmak sureti ile borcunu almış olur. Söz konusu taşıt için eksper tarafından bir bedel hesaplanır. Araçlar internet üzerinden tek tek özellikleri yazılarak satışa çıkarılır.

Bu araçlara ihaleye katılmak isteyen herkes fiyat sunabilmektedir. Eksper tarafından belirlenen bedeller genel olarak piyasa değerinin altında olmaktadır. Bu sebeple bankalardan araç almak mantıklı ve güvenilirdir. Ödeme şahıslara yapıldığında yaşanacak olan sıkıntıların hiç biri yaşanmaz ve banka tarafından müşteriye dekont verilir.