Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'dan "Kolay İhracat Platformu" açıklaması

Son dakika haberine göre Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Kolay İhracat Platformu; ülkemizin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat temelindeki büyümesine ivme kazandıracak" dedi.

Giriş Tarihi 26 Mart 2021, 12:00 Güncelleme 26 Mart 2021, 12:30
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’dan Kolay İhracat Platformu açıklaması

İÇİNDEKİLER

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kolay İhracat Platformu 2.0 Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pekcan, "Kolay İhracat Platformu; ülkemizin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat temelindeki büyümesine ivme kazandıracak." dedi.

Bakan Pekcan, "Bugünden itibaren Kolay İhracat Platformu ile firmalarımızı potansiyel müşterilerine ücretsiz ve aracısız olarak ulaştırıyoruz." şeklinde konuştu.

Bakan Pekcan, "Kolay İhracat Platformu ile ihracatçılarımıza yalnızca alıcı firma bilgilerini sunmakla kalmıyor; aynı zamanda, yurt dışındaki potansiyel alıcıların da firmalarımıza kolayca ulaşmasını sağlıyoruz. Bu amaçla, AskTurkiye web sitesi platforma entegre edilerek 8 farklı dilde hizmet veren bir yapıya kavuştu" ifadelerini kullandı.

Pekcan, "Yerli ve ulusal bir ekonomi için yatırımlar, üretim ve istihdam ile ihracat hedeflerimizde başarıyı yakalamaktan başka seçeneğimiz yok." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN