İTO’dan ‘çek yerine nakit’ teklifi: Çalışana 625 TL yemek parası

Yemek kartı, çeki veren yabancı şirketlerin komisyon oranları ve uygulamalarının mağduriyet oluşturduğunu belirten İstanbul Ticaret Odası'ndan (İTO) radikal bir teklif geldi. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, yemek kartı veren tüm yabancı firmaların, saygısız bir şekilde, kurallara uymadan en az 5 milyon çalışanın ve tüccarın aleyhine bir süreci dayattıklarını söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2021 Güncelleme 16 Mart 2021, 06:59
İTO’dan ‘çek yerine nakit’ teklifi: Çalışana 625 TL yemek parası

İÇİNDEKİLER

Yemek kartı, çeki veren yabancı şirketlerin komisyon oranları ve uygulamalarının mağduriyet oluşturduğunu belirten İstanbul Ticaret Odası'ndan (İTO) radikal bir teklif geldi.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, yemek kartı veren tüm yabancı firmaların, saygısız bir şekilde, kurallara uymadan en az 5 milyon çalışanın ve tüccarın aleyhine bir süreci dayattıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:

'HESAP SORARIZ'


"Siz bunu bize dayatıyor musun? Biz de diyoruz ki; günde 25 liradan ayda 625 lirayı o çalışanın yemek kartına değil, para kartına biz yatıracağız. İTO olarak hazırlıklarımızı yaptık, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bu radikal öneriyle gidiyoruz. Hiç kimse benim üyelerimin, İTO tüccarının IQ'suyla alay etmesin. Edene bunun hesabını sorarız."