Borç kapamak için son dakika kredi desteği! Bankalar tarafından ilan edildi!

Kredi kartı borcu ve kredi borcu olan kişiler için bankalar borç kapama kredisi hizmeti sunmaktadırlar. Her banka kendine özel borç kapama kredisi sunmaktadır. Her bankanın gerek borç transferleri olsun, gerekse borç kapama kredisi olsun bulunmaktadır. Faiz oranları birbirinden farklıdır.

Giriş Tarihi 08 Mart 2021, 08:28 Güncelleme 15 Mart 2021, 13:12
Borç kapamak için son dakika kredi desteği! Bankalar tarafından ilan edildi!

İÇİNDEKİLER

Kredi kartı borcu ve kredi borcu olan kişiler için bankalar borç kapama kredisi hizmeti sunmaktadırlar. Farklı bankalara ait kredi kartlarını kullanan ve borçları dağılan vatandaşlar için borç kapatma kredisi imkanı veriyor. Bu kredi olanağı ile vatandaşlar borçlarını tek bir ödeme altında toplayabilir ve aylık ödeme ile borçlarını kapatabilirler.

Kamu bankaları vatandaş özel borç kapama transferi ve borç kapama kredisi imkanı mı sunmaktadır? Genel olarak bankaların sürekli borç kapama ve borç transferi kampanyası bulunan bankalar;

DenizBank

Finansbank

Türkiye Ekonomi Bankası

ING Bank

Akbank

Garanti Bankası

İş Bankası

Borç kapama kredisi için faiz oranları nasıl belirleniyor?

Kredilerde vadeye göre faiz oranı da değişmektedir. Maaş müşterisi olan emekliler için vade seçeneği ve faiz oranını farklılık göstermektedir. Kredi sicil puanınız büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda borç transferi özelliğinden yararlanıyorsanız bankalar size, kredi limitiniz dahilinde borç transferi kampanyasından yararlanmış olacaksınız. Kredi kartı borcunuz için başka bankalara olan kredi kartı borcunuzu tek çatı altında toplayıp en az 12 aya varan taksitlerle ödeme fırsatı sunacaktır.

Bankalar diğer bankalara veya kendi bankalarına toplu bir şekilde borcu bulunan vatandaşlara kolaylık olması bakımından borç kapatma kredisi sunmaktadır. Böylece vatandaşlar daha önceden sıkıntı yaşamaları sebebiyle veya toplu olarak bir noktaya borçlarını ödemek gayesiyle bir noktaya borçlarını toplamaktadır. Bankaların sunmuş olduğu bu hizmetten yararlanmak isteyen kişiler belli zamanlarda bankaların düzenlemiş olduğu kampanyalardan yararlanabilirler. Aynı zamanda bankaların sürekli olarak sağlamış oldukları borç kapama kredisi ya da borç transferi özelliklerinden de yararlanabilirler. Her bankanın gerek borç transferleri olsun, gerekse borç kapama kredisi olsun bulunmaktadır. Faiz oranları birbirinden farklıdır.

Nelere Dikkat Edilir?

Borç kapama kredisi alan vatandaşların belirli kriterlere dikkat etmesi gerekmektedir. Bunların başında borç kapama kredisi alınması öncesi ve sonrasındaki borçlanmadır. Borç miktarının aynı vade oranında yükselmesi durumu söz konusuysa bu işlemden vatandaş zarar ediyor demektir. Borç vadesini uzatmak gibi bir hedefi bulunan vatandaşların ise bu durumda önceki vadeyle şimdiki vade arasında ne gibi bir fark olduğunu hesaplaması gerekir. Böyle bir durumda borç ödeme kredisi kullanılırsa vatandaşlar daha karlı olacaktır. Bankalar bunun yanında müşterilerine özel bir de kampanya fırsatları sunmaktadır.