Aylık 3.500 TL ek gelir! Emekli, ev hanımı, öğrenci ve işsizler için bulunmaz nimet!

Aylık 3.500 TL ek gelir! Emekli, ev hanımı, öğrenci ve işsiz herkes hemen yapabilir! Koronavirüs yarıyılında milyonlarca fert konuta kapandı. Bu bağlamda evden çalışanların sayıyı da artmış oldu. Evden çalışarak ek iş yaratmak ve sonucunda binlerce lira kazanmak ise sizin elinizde. Ek iş olasılıkları sayesinde çalışan bireyler dahi mesai saatleri dışında konutlarında zaman geçirirken ayıracakları zamana bağlı olarak yüksek hasılatlar elde imkânı elde ediyorlar.

Giriş Tarihi 03 Mart 2021, 14:52 Güncelleme 30 Mayıs 2021, 15:35
Aylık 3.500 TL ek gelir! Emekli, ev hanımı, öğrenci ve işsizler için bulunmaz nimet!

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının getirdiği sonuçlara bağlı olarak, evde ek iş arayan bireylerin sayısında da oldukça büyük artış olmuştur.

EVDE MANDAL YAPMA İŞİ 2021

Mandal, en çok talep gören plastik ve ucuz ürünlerdendir. Evde mandal yaparak para kazanabilirsiniz. Evde mandal yapma işinde 2 parça halindeki plastik parçaları ve ortasındaki metal kısmı bir araya getirerek mandallar oluşturulmaktadır. Basit tarzda çalışma içeren bu işte parça başı ödeme alabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgedeki plastik ürün imalat firmalarıyla iletişime geçerek mandal işi yapabilirsiniz.

EVDE REKLAM İZLEME İŞİ 2021

Evde online olarak para kazanmak istiyorsanız reklam izleyebilirsiniz. İnternetten para kazanmak isteyenler için birçok firma reklam izleme işi vermektedir. Arama motorlarına işin tanımını yazarak doğrudan bu işi veren firmalara ulaşabilirsiniz.

EVDE ANKET DOLDURMA İŞİ 2021

Firmalar, müşteri dönüşlerine çok önem vermektedir. Anket şirketleri de online olarak anket doldurma işleri sunmaktadır. Online hizmet sunan anket firmalarına ulaşarak siz de araştırmalara katılabilirsiniz. Anket başına, anket türüne göre ücretlendirme sunan bu firmalardan bilgisayar başında çalışarak para kazanabilirsiniz.

EVDE BİLEKLİK, KÜPE, KOLYE YAPARAK, TAKI TASARIMI İLE PARA KAZANMA FIRSATI

Günümüzde belediyeler tarafından açılan çok sayıda takı tasarım kursu bulunmakla beraber You Tube üzerinden bile izleyerek öğrenebileceğiniz takı tasarımı sayesinde kısa sürede büyük kazançlar elde etmeniz mümkündür. Bunun için biraz arkadaş çevreniniz geniş olması ya da sosyal medyayı aktif olarak kullanmanız yeterli olacaktır.

Yapmış olduğunuz takıları kendiniz satabileceğiniz gibi yine evlerde takı yapımı ve boncuk paketleme işlerine de başvuru yapabilirsiniz. Sıfır sermaye ile yapabileceğiniz bu iş ile ayırdığınız zaman ve el becerisine göre yüksek tutarlarda ek gelir elde etmeniz mümkündür.


.