14 bin TL peşin, aylık olarak 394 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz! TOKİ’den o illerde kurasız konutlar...

TOKİ 2021 yılında da hız kesmeden alt gelir grubu aileler için konut ve dükkan satışları sunarak binlerce vatandaşın uygun fiyatlı konut sahibi olmasını sağlıyor. TOKİ açık satış nedir araştıranlar için TOKİ'nin web sitesinde bulunan çekiliş ve kura olmadan alınan ev ilanlarını kapsamaktadır. Açık satış duyuruları TOKİ tarafından 6 ayda bir duyurulsa da bu durum talebe göre değişiklik gösterilebiliyor.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2021, 08:24 Güncelleme 18 Mayıs 2021, 16:46
14 bin TL peşin, aylık olarak 394 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz! TOKİ’den o illerde kurasız konutlar...

İÇİNDEKİLER

TOKİ'den müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. TOKİ 2021 senesinde de sürat kesmeden alt kazanç grubu aileler için ev ve dükkan satışları sunarak binlerce vatandaşın uygun maliyetli ev sahibi olmasını sağlıyor. Bu anlamda Bilecik, Amasya, Denizli ve Kırşehir illerinde çekilişsiz, kurasız açık satış yöntemi ile ev sahibi olma imkanı şansı verilmiş durumda.

TOKİ AÇIK SATIŞ DUYURULARI

TOKİ açık satış nedir araştıranlar için TOKİ'nin web sitesinde bulunan çekiliş ve kura olmadan alınan ev ilanlarını kapsamaktadır. Açık satış duyuruları TOKİ tarafından 6 ayda bir duyurulsa da bu durum talebe göre değişiklik gösterilebiliyor. Eğer talep çok olursa açık satış duyurusunun süresi kısalabiliyor.

TOKİ ALT GELİR GRUBU BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

T.C. vatandaşı olması,

Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir),

Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç),