18 Ocak Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları sorgulama! (tarimorman.gov.tr personel alımı kura sonuçları) Sonuçlar o sayfada!

tarimorman.gov.tr: Tarım ve Orman Bakanlığı kadrolu işçi alımı için beklenen gün geldi ve kura çekimi sabah başladı ve sona erdi. Peki sonuçlar açıklandı mı? Sonuçlara hangi sayfadan ulaşılacak? Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyen ve başvuru yapan binlerce aday Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları hakkında sorgulama yapıyor. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli taşra teşkilatında görev yapmak üzere 826 tarım işçisi istihdam edileceğini açıklamıştı. 826 işçi alımı için kura çekimi bugün tamamlandı. Adaylar kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

Giriş Tarihi 18 Ocak 2021, 08:46 Güncelleme 18 Ocak 2021, 09:57
18 Ocak Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları sorgulama! tarimorman.gov.tr personel alımı kura sonuçları Sonuçlar o sayfada!

İÇİNDEKİLER

tarimorman.gov.tr: Tarım ve Orman Bakanlığı kamu işçisi alımı için son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada kura çekiminin başladığına yer verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı? Bakanlık bünyesine 826 sözleşmeli işçi alınacağı daha önce duyurulmuştu. Başvurularını tamamlayan adaylar için kura çekimiyle alım yapılacağı belirtilmişti. Peki Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

KURA ÇEKİMİ BAŞLADI

Kura çekimi Atatürk Konferans salonunda başladı. Kura çekimi herhangi bir yerde canlı yayımlanmıyor.

Kura çekimi 16 Ocak 2021 günü saat 10.00'da Bakanlığın merkez kampüsünde bulunan Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Sonuçların gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

SONUÇ SORGULAMA LİNKİ İÇİN AŞAĞI İNİN

ALIM YAPILAN KADROLAR

Tarım Orman Bakanlığı işçi alımında adaylar aşağıdaki kadrolarda istihdam edilecek:

Elektrikçi (Genel)
Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni/Endüstriyel Elektronik Teknisyeni
Kamyon Şoförü
Kimya Laboratuvarı Görevlisi
İnşaat Teknolojisi Teknisyeni
İş Makineleri Operatörü
Laborant (Gıda)
İş Makineleri Operatörü


Aşçı
Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt)
Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik)
Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı
Gemici
Marangoz
Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni


Güvenlik Görevlisi (Silahlı)
Laboratuvar Temizlik İşçisi
Temizlik Görevlisi
Sıhhi Tesisatçı
Sıhhi Tesisatçı
Otomotiv Elektrikçisi
Tornacı (Torna Tezgahı İşçisi)
Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği)

KURA DUYURUSU

Bakanlık kura ile iligli yayımladığı duyuruda şunları söyledi:

"İhtiyaç duyulan hizmet türlerinde işe alınacak işçiler, sınava tabi tutulmaksızın Bakanlığımızca doğrudan noter kurası ile belirlenecektir. Öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen ve talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday doğrudan noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile belirlenecektir.

Noter kura çekimi 16/01/ 2021 günü saat 10:00'da Bakanlığımız merkez kampüsünde bulunan Atatürk Konferans salonunda gerçekleştirilecektir. COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla kuranın yapılacağı salona aday alınmayacaktır."

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİ?

657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

657 sayılı Kanun'un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1'de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanun'un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların "Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile" sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA!