Whatsapp kan kaybediyor! App Store'da düşüşe geçti

Whatsapp’ın kullanıcılarına yönelik "zorunlu güncelleme" kararının ardından alternatif mesajlaşma uygulamaları ilgi görmeye başladı. App Store'da, Türkiye'de en çok indirilen mesajlaşma uygulamaları arasında ilk sırada "Telegram" yer aldı. 2. sırada, Elon Musk'ın önerdiği "Signal" uygulaması bulunurken, WhatsApp 3. sıraya geriledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2021 Güncelleme 10 Ocak 2021, 06:59
Whatsapp kan kaybediyor! App Store’da düşüşe geçti

İÇİNDEKİLER

Whatsapp'ın kullanıcılarına yönelik "zorunlu güncelleme" kararının ardından alternatif mesajlaşma uygulamaları ilgi görmeye başladı. App Store'da, Türkiye'de en çok indirilen mesajlaşma uygulamaları arasında ilk sırada "Telegram" yer aldı. 2. sırada, Elon Musk'ın önerdiği "Signal" uygulaması bulunurken, WhatsApp 3. sıraya geriledi.

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen BiP listenin üst sıralarında kendisine yer buldu. Android'in uygulama mağazası Play Store'da da en çok indirilen mesajlaşma uygulaması Telegram oldu. WhatsApp, 4 Ocak'ta "Gizlilik İlkesi"ni güncellemiş ve ilkeleri kabul etmeleri için bildirim yollamıştı. Kullanıcılara 8 Şubat'a kadar süre vermişti.