Netleşti! %1.59 faiz oranıyla 125.000 TL hemen çekebilirsiniz!

Netleşti! 125.000 TL hemen çekebilirsiniz! Cep telefonu aracılığıyla da başvuru yapılabilen kredi kampanyasında başvuruların KREDİ, T.C. kimlik no, aylık gelir yazılarak 5724'e SMS şeklinde gerçekleşeceği belirtildi. Kredilerin, aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli ödenebileceğine yer verildi.

Giriş Tarihi 01 Ocak 2021, 10:07 Güncelleme 12 Mart 2021, 14:05
Netleşti! %1.59 faiz oranıyla 125.000 TL hemen çekebilirsiniz!

İÇİNDEKİLER

Yeni yıl kredisi kampanyasında 3 bin ile 125 bin liraya kadar kredi çekilebileceğine vurgu yapılan Vakıfbank duyurusunda, vade aralığı 3-36 ay olarak belirlenmiş durumda. Detaylı bilgiye, https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2675&Exc=4216 adresinden erişim sağlanabilir. Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

Hızlı Kredi Nedir?

Hızlı kredi kısaca SMS ya da online olarak kredi başvurusu yapmaktır. Yani hızlı kredi seçeneğine başvuru yapmak isteyenlerin kısa mesaj ya da ilgili bankanın internet sayfası üzerinden kredi talep etmesidir. "Online kredi" olarak da bilinen kredi çeşidi, televizyon reklamlardan gösterilen, Kredi yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik numaranızı yazıp falanca numaraya göndererek başvurulan bir sistemdir.

Başvuru yapılan banka da ilk olarak kişinin KKB puanına bakar. Kredi Kayıt Bürosu'nun kısaltılmış hali olan KKB'nin verdiği sonuca güre olumlu ya da olumsuz bir SMS ile cevap verir. Bankadan olumlu olarak gelen cevapta müşteri, nüfus cüzdanı ile bankanın en yakın şubesine davet edilir. Eğer cevap olumsuz ise olumsuz olarak değerlendirilen başvurunun detayları için müşteri en yakın şubeye davet edilir. Her iki sonuç da kısa mesaj yolu ile müşteriye bildirilir.


Hızlı Kredinin Avantajları

Hızlı kredi başvurusu bir kaç saat içerisinde sonuçlanır.
Bankaları tek tek dolaşmadan başvuru imkanı sunan hızlı kredi imkanı zamandan ve yoldan tasarruf sağlar.
Hızlı kredi seçeneği için kefil gerekmez.
Birçok hızlı kredi seçeneği masrafsızdır.
Hızlı kredi seçeneğinde esnek taksit seçenekleri vardır.
Hızlı kredi seçeneğinden yararlanmak isteyenler kredi kartı ile ATM'den 9 ay vade seçeneğini de kullanabiliyorlar.