İndirim fırsatı! Sadece o gün Pazar günü geçerli... Milyonları sevindiren haber geldi!

Milyonları sevindiren haber geldi! İndirim fırsatı! Sadece o gün Pazar günü geçerli... Yılbaşı öncesi güzel haber geldi. Büyük indirim başlıyor. Yapılan açıklamada 'büyük indirim günü' duyuruldu. Vatandaşlara, KOBİ'lere ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 27 Aralık Pazar gününü beklemesi gerekiyor. PTT AŞ'den yapılan açıklamada indirim kampanyasının detayları paylaşıldı. PttAVM.com'dan 27 Aralık'ta alışveriş yapanlar karlı çıkıyor.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2020, 09:41 Güncelleme 25 Aralık 2020, 09:41
İndirim fırsatı! Sadece o gün Pazar günü geçerli... Milyonları sevindiren haber geldi!

İÇİNDEKİLER

Milyonları sevindiren haber geldi! İndirim fırsatı! Sadece o gün Pazar günü geçerli... Yılbaşı öncesi ihtiyaçlarını karşılamak istenler 'büyük indirim günü'nden yararlanabilecek. PttAVM.com, 27 Aralık'a denk gelen 2020 yılının son Pazar gününde "Yılın Son Pazarı Türkiye'nin Pazarı" sloganıyla yıl sonu indirim kampanyası düzenleyecek. EPttAVM, firmaların mağaza açabildikleri ve ürünlerini sergileyerek tüketicilere ulaşabildikleri bir online alışveriş platformu. Birçok markanın yer aldığı bu mecrayı bir sanal pazar yeri olarak da tanımlayabiliriz.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yerli ve milli e-ticaret platformu PttAVM.com, vatandaşlara, KOBİ'lere ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla 27 Aralık'ta "büyük indirim günü" gerçekleştirecek.



Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, 2020 yılının son pazar gününde "Yılın Son Pazarı Türkiye'nin Pazarı" sloganıyla ekonomik ve indirimli satışların yapılması için çalışma başlattıklarını belirterek, kampanyanın, her yılın son pazar gününden yeni yıla kadar devam edecek şekilde sürdürülmesinin hedeflendiği bildirdi. Gülten, "Kampanyayla vatandaşlarımızın yeni yıl ihtiyaçlarını ekonomik fiyatlarla karşılamalarını sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.



Kampanyanın tüm kesimleri kapsamasına özen gösterdiklerini vurgulayan Gülten, şöyle devam etti:

"Kampanya kapsamında, özellikle pandemi süreciyle satışlarında düşüş yaşayan KOBİ ve ulusal markalarımıza, 'Stoklarınızı birlikte bitirelim' anlayışıyla satışlarını artırma imkanı sağlanması ve finansal olarak destek olunması amaçlanıyor. PttAVM.com olarak tedarikçilere kargo desteği, ücretsiz ürün tanıtımı ve reklam desteği gibi çeşitli ayrıcalıklar da sunuyoruz."



Gülten, PttAVM.com'un elektronikten ev malzemelerine, mutfak gereçlerinden moda ürünlerine kadar farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden milyonlarca ürünü vatandaşlara ulaştırdığına dikkati çekerek, "Dinamik yapısını ve kolay kullanım avantajını, ekonomik satış vizyonuyla birleştirerek, etkili bir alışveriş imkanı sağlayan PttAVM.com, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli bir alışveriş deneyimi sunuyor." açıklamasını yaptı.

EPttAVM nedir?

EPttAVM, firmaların mağaza açabildikleri ve ürünlerini sergileyerek tüketicilere ulaşabildikleri bir online alışveriş platformu. Birçok markanın yer aldığı bu mecrayı bir sanal pazar yeri olarak da tanımlayabiliriz. PTT'in bir iştirakı olan EPttAVM üzerinde şirket sahipleri mağaza açarak, kendi ürünlerini satabilirler.

EPttAVM nasıl çalışır?

EPttAVM, bir online sanal pazar yeri modeli olarak çalışmaktadır. Bu modelde, firma sahipleri EPttAVM'de mağaza açarak satış yapmaya başlayabilirler. Mağaza sahipleri, ürünlerini listeledikten sonra satışa açabilirler. Burada mağazalar yaptıkları satışlar sonrasında, satışını yaptıkları ürünün ilgili olduğu kategoriye göre farklı komisyon oranları ödemekle yükümlüdürler.

EPttAVM Hakkında

EPttAVM, firmaların mağaza açabildikleri ve ürünlerini sergileyerek tüketicilere ulaşabildikleri bir online alışveriş platformu. Birçok markanın yer aldığı bu mecrayı bir sanal pazar yeri olarak da tanımlayabiliriz.