TCDD işçi alımı başvuruları başladı! İŞKUR TCDD kadrolu işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR TCDD kadrolu işçi alımı başvuru şartları nelerdir? TCDD işçi alımı başvuruları hakkında arama motorlarında sorgulama yapılıyor. İş bulmak isteyen vatandaşlar TCDD işçi alımı hakkında araştırma yapıyor. Yapılan duyuruda alımların mülakatsız yapılacağı belirtildi. Farklı kadrolarda yapılacak alımlarla toplamda 60 kişi alınacak.

Giriş Tarihi 23 Aralık 2020, 14:02 Güncelleme 23 Aralık 2020, 14:02
TCDD işçi alımı başvuruları başladı! İŞKUR TCDD kadrolu işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

İÇİNDEKİLER

TCDD işçi alımı başvuruları başladı! İŞKUR üzerinden yapılan TCDD kadrolu işçi alımı başvuru şartları nelerdir? İş sahibi olmak isteyen vatandaşlar İŞKUR üzerinden açıklanan ilanları düzenli olarak takip ediyor. Son açıklanan ilana göre TCDD 60 işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımların mülakatsız olacağı belirtildi.

ALIMLAR HANGİ KADROLARDA?

13 Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi,

14 Lokomotif Tamircisi,

14 elektrikçi,

12 Vagon İmal ve Tamircisi,

4 Kaynakçı,

3 Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TCDD İşçi alımı için adayların öncelikle 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gereklidir. Genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir durumu olmamak, Askerlik ile ilgisi olmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak ve İŞKUR kaydı bulunmak " şartları aranacak.

Özel olarak ise:

Kaynakçı: "Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) Mesleki Yeterlilik Belgesi (11UY0010-3)" veya "Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı (Seviye 3) Mesleki Yeterlilik Belgesi (12UY0053-3)"

Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü: Vinç Operatörü (TCDD Taşımacılık AŞ unvanı Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü ) ilanına başvuracak adaylardan C (M B1 B D1 C1 C F) sınıfı ve G sınıfı ehliyet Sahip Olmak.

Diğer Unvanlar için ise ilgili kurumlardan mezun olmuş olmak gereklidir.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinde 28 Aralık 2020 tarihi ile yayımlanıp başvuru süreci başlayacaktır. Adaylara verilecek olan 4 günlük süre sonunda yani 01 Ocak 2021 tarihinde sona erecektir. Başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden elektronik ortamda alınacak.