BİM HP Gaming Laptop fiyatı ne kadar? BİM HP Gaming Laptop özellikleri nelerdir?

BİM HP Gaming Laptop özellikleri nelerdir? BİM HP Gaming Laptop fiyatı ve özellikleri alışveriş severler tarafından sorgulanıyor. Uygun fiyatlı oyuncu laptopu almak isteyenler için BİM’den büyük bir fırsat geldi. BİM’in yaptığı kampanyada HP Pavilion Gaming Laptop satışa çıkıyor. 27 Kasım’da satışa çıkacak ürünün fiyatı ve özellikleri araştırılıyor.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2020, 13:55 Güncelleme 24 Kasım 2020, 13:55
BİM HP Gaming Laptop fiyatı ne kadar? BİM HP Gaming Laptop özellikleri nelerdir?

İÇİNDEKİLER

BİM HP Gaming Laptop özellikleri nelerdir? BİM HP Gaming Laptop fiyatı ne kadar? BİM'de her Cuma günü birbirinden hesaplı ürünler satışa çıkıyor. Satışta olan teknoloji ürünleri de merak ediliyor. BİM'de bu haftanın gözde ürünü ise HP Gaming Laptop olacak. Bu laptop ile hem oyun oynayabilecek hem de derslerinizi alabileceksiniz.

BİM HP GAMING LAPTOP ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

HP Pavilion Gaming Laptop 16-A0000NT model bilgisayarın mikro işlemcisi İntel Core i5, 8 GB DDR4 -2933 SD RAM (2 x 4 GB) belleğe sahip olan bilgisayarın 256 GB sabit sürücüsü mevcut.

Bilgisayarda NVIDIA® GeForce® GTX 1060 ekran kartı bulunuyor. 16,1 inç ekran boyutuna sahip bilgisayarın 2,35 kilo da ağırlığı bulunuyor. Uzun süre pil ömrüne sahip olan cihaz 3 hücreli 52,5 W pile ve 135 W güç adaptörüne sahip. Cihazın 6 saat 45 dakika ile 11 saate kadar pil ömrü bulunuyor.

İ5 işlemciye ve GTX1060 ekran kartına sahip olan laptop birçok oyunu rahatlıkla oynamaya elverişli görünüyor. Ekran kartı ise 25 FBS hız ile oyun oynamayı mümkün kılmaktadır. Cihazın ekranına bakıldığında özellikleri oyun oynamaya yetecek biçimde görünüyor. Bilgisayarın ısınma durumuna bakıldığında cihazın masa üzerinde oynanması tavsiye ediliyor.

Ancak bilgisayar ısınsa dahi bilgisayarın performansında bir sorun olmuyor. Oyun laptopunda 1 TB HDD ve 256 GB SSD özellikleri de bulunuyor. 7000 TL'den satışa sunulan bilgisayar genel özellikleri ile oyunları rahatlıkla kaldıracak bir bilgisayardır. Fiyat performans olarak oldukça iyi olan bu ürünün alınması tavsiye edilmektedir.