Halkbank'tan 25000 TL yüksek limit ve uzun vadeli ödeme fırsatı! İşte kredi başvuru evrakları

Halkbank, duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda pandeminin etkilerini azaltmak için destek paketinin hala yürürlükte olduğuna ,düşük faizle 25 bin TL 'ye kadar ihtiyaç kredisinin 36 ay vadeye kadar müşterilere sunulduğuna yer verildi. Halkbank esnaf destek paketi kapsamında sağlanan kredi fırsatından esnaflar yararlanıyor.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2020, 08:30 Güncelleme 21 Aralık 2020, 14:38
Halkbank’tan 25000 TL yüksek limit ve uzun vadeli ödeme fırsatı! İşte kredi başvuru evrakları

İÇİNDEKİLER

Bankanın şirketlere sunduğu bu kredi kampanyasında sağladığı bu imkan çok rakamda esnaf için can suyu anlamına geliyor. Senelik yüzde 4.5 oranıyla sağlanan kredi için Halkbank'ın sunduğu vade oranı ise 60 ay. Halkbank'ın bu kredi kampanyasında sunulan en ehemmiyetli kredi özelliğinden birisi de yüksek kredi limiti.

BİLGİLENDİRME

Söz konusu kredi paketine başvuru yapacak vatandaşlar için bilgilendirme metni şu şekilde:

" Esnaf Destek Paketi talepleriniz, faal bir şekilde esnaflık faaliyeti yapmanız ve esnaflık faaliyetiniz ile aynı meslek kolunda Ticaret Odasına kayıtlı bir ticari işletmenin ortağı ve/veya sahibi olmamanız halinde değerlendirmeye alınabilmektedir.

Esnaf Destek Paketi Örnek Taahhütnamesi şu şekilde:

COVID-19 salgını nedeniyle işlerim zarar görmüş durumdadır. Bankanızca esnaf ve sanatkarlara destek olunması amacıyla uygulamaya konmuş olan Esnaf Destek Paketi kapsamında İşletme Kredisi ve/veya Paraf Esnaf Kart ürünlerinden yararlanmak istiyorum

"Faal bir şekilde esnaflık faaliyeti yapmaktayım. Esnaflık faaliyetimi sürdürmekte olduğum aynı meslek kolunda, tacir olmamı gerektirecek başka bir işle iştigal etmemekteyim ve ticaret odasına kayıtlı bir ticari işletmenin ortağı ve/veya sahibi değilim. Aynı meslek kolunda, diğer oda, borsa, meslek kuruluşlarına üye değilim ve tacir, sanayici vb. sıfatlara sahip bulunmamaktayım.

Bu taahhütnamede belirtmiş olduğum hususların doğruluğunu, aksi halde, kredi kullandırımı gerçekleşmiş olsa dahi yararlanmış olduğum Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz desteğinden yoksun kalacağımı, kredi kullandırım tarihinden itibaren kullandığım kredilere Bankanızca KOBİ segmentte yer alan firmalara uygulanan tabela kredi faiz oranının uygulanmasına rıza gösteriyorum"

Esnaf Destek Paketi kapsamında esnaf kredisi başvurunuz ile birlikte Paraf Esnaf Kart başvurunuz da alınmaktadır.

Müşteri İlişkileri Yöneticimiz kredi talebinizle ilgili olarak sizinle iletişime geçsin."