Günde 2-3-4 saat çalışarak 1500 TL kazanabilirsiniz! Ek iş müjdesi! İşte tüm yapmanız gerekenler...

Paketleme işi her kadının rahatlıkla üstesinden gelebileceği bir iş. Bu iş sayesinde, evinizden günde 3-4 saat çalışarak, güzel bir ek gelir elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, evlere paketleme işi veren yerler ile irtibata geçmeniz. Evde paketleme yaparak para kazanmak artık çok kolay. Tabi ki bunun için başvuru şartlarını yerine getirmek gerek.

Giriş Tarihi 20 Ekim 2020, 08:53 Güncelleme 07 Aralık 2020, 16:07
Günde 2-3-4 saat çalışarak 1500 TL kazanabilirsiniz! Ek iş müjdesi! İşte tüm yapmanız gerekenler...

İÇİNDEKİLER

Kadınların istihdam oranlarını arttırmak amacı ile başlatılan evde ek iş imkanları oldukça popüler durumda. Günümüzde, evden çalışarak para kazanmak oldukça popüler olmaya başladı. Evde iş imkanları da günden güne çoğalmakta. Evde paketleme işi de, bu imkanlardan sadece biri. Evden çıkmadan para kazanmak isteyen kadınlara kaçırılmayacak bir fırsatlar var.

Evde Paketleme İşi Başvuru Nasıl Yapılacak?

Bu form doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri ve belgeleri meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Bunun ardından iş başvuru formu dolduran kadının cep telefonu ve iletişim bilgileri kayıt edilecek.

Ardından sisteme giren iş bilgileri sürekli olarak oluşturulan havuzda uygun nitelikleri olan kadınlarla eşleştirilecek ve bu kadınlara SMS ile kısa mesaj gönderilerek işler gönderilecek. Ev hanımı bu işleri yaptıkça iş başı para kazanacak.

Evde Kına Paketleme, Evde Nikah Şekeri Yapma ve Poşet Katlama Gibi İşler Yapılacak!

Kadınlara evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapacaklar.

Yapılan her iş başına para ödemesi yapılacak. Kadınlar bu işler sayesinde günde 3-4 saat çalışacak ve ayda mininum 1000 lira maksimum 1500 lira ek gelir kazanma hakkı elde edecekler. Bu sayede hem ekonomik özgürlüklerini kazanacaklar hem de aile ekonomisine katkıda bulunacaklar. Kadınların eğitim sertifika ve belgeleri dikkate alınarak, evde yapmalarına uygun olan işler, SMS'le iletilecek. Söz konusu proje kapsamında ev kadınları, nikah şekeri, bitki çayı paketleme, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu ambalajlama, poşet katlama, cetvel seti hazırlama, küpe arkası takma, takı tasarımı, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma, gibi işler yapacak.

Evde Kürdan Paketleme İşi

Evde ek iş olarak yapılabilecek bir sürü kolay ve kazançlı meslek bulunmaktadır. Kürdan paketleme işi de bunlardan biridir. Bu işi yapan firmalar iş yerine çalışan almak yerine evlere işler vererek düşük maliyetle güzel kazançlar yapmayı hedefler. Kürdan paketleme işi için gerekli malzemelerin hepsini firma sizin için tedarik eder ve kargoyla kendisi gönderir. Bazı firmalar sizin gelip malzemeleri almanızı da isteyebilir. Bu iş için gerekli malzemeler kürdan, kürdanları koymak için kutu ve insan sağlığını korumak açısından çalışanların ellerine zarar gelmemesi amacıyla plastik eldivenlerdir. Firma ile anlaşmalı olduğunuz için kürdan adedi olarak ne kadar koymanız gerektiğini onlar size bildireceklerdir.

Size verilen zamana kadar yetiştirerek işverenin gözünde işinizi sabitler iseniz sizin için devamlı bir gelir kaynağı olur. Bazı firmalar bu iş için maaş hesabı çalışır bazıları ise verdikleri ürün kadarına ödeme yaparlar. Yaklaşık ayda 600 ile 800 TL arası bir para kazanmanızın mümkün olabileceği bir iş olduğunu düşünüyorum. Elinizin becerisi ve hızınıza göre de çok ürün yapmanız halinde kazancınız tabii ki yükselecektir. Evde ek iş için yapılabilecek kazancı güzel işlerden biridir bence. Siz de çevrenizdeki firmaları arayarak bilgi alabilirsiniz.