Maddi destek verilecek… SGK-SSK ve Bağkur emeklileri için ek ödemeler yan ödemeler artarak devam ediyor

Emekli maaş promosyonlarında Ekim ayı başında yeni kampanyalar gelmeye başladı. Şubat ve Mart döneminde çok sayıda müşteri promosyon ödemelerini alırken halen emekli maaş promosyonu almayanlar için promosyon ücretleri değişti.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2020, 08:35 Güncelleme 19 Ekim 2020, 17:37
Maddi destek verilecek… SGK-SSK ve Bağkur emeklileri için ek ödemeler yan ödemeler artarak devam ediyor

İÇİNDEKİLER

SGK-SSK ve Bağkur emeklileri için ek ödemeler yan ödemeler artarak devam ediyor. Bankaların emeklilere ödemiş oldukları promosyon rakamları Ekim ayının gelmesi ile beraber güncellendi. Daha fazla emekliyi kendi bankalarına taşımak isteyen bankalar hem promosyon tutarını yükseltti hem de emeklilere düşük faizli kredi, masrafsız bankacılık gibi ek ürünlerle fırsatlar sunuldu. Tüm gelişmeler ile ilgili son dakika haberleri

TEB'DEN EMEKLİLERE 1200 TL'YE VARAN PROMOSYON ÖDEMESİ

Bilindiği üzere emekli vatandaşlar için bankalar maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Bu ödeme tutarlarında en alt sınır Şubat ayında belirlenirken çok sayıda banka kendi özel kampanyasını uyguluyor. Daha çok emeklinin kendi bünyesinden maaşını kullanmasını isteyen bankalar bu promosyon ödemelerinde tutarları artırdılar.

TEB'in Yeni Promosyon Kampanyası

TEB'den emekli maaş promosyonu almak isteyen vatandaşlar öncelikle banka ile sözleşme imzalayacaklar. Emekli maaşını 3 yıl boyunca TEB bünyesinden almayı taahhüt edecek emeklilere ise banka maaş tutarına göre promosyon ödemesi yapacak.

* TEB aylık maaşı 1499 TL'ye kadar olan emeklilere 500 TL nakit promosyon 300 TL ek promosyon ile toplam 800 TL ödeme yapacak.

* TEB aylık maaşı 1500 TL ile 2499 TL arasında olan emeklilere 625 TL nakit promosyon 375 TL ek promosyon ile toplam 1000 TL ödeme yapacak.

* TEB aylık maaşı 1499 TL'ye kadar olan emeklilere 750 TL nakit promosyon 450 TL ek promosyon ile toplam 1200 TL ödeme yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

TEB emekli promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen müşteriler herhangi bir TEB şubesinden başvurularını yapabilirler. Promosyon ödemelerinden faydalanmak için müşterilerin en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri isteniyor.

Hangi Emekliler Promosyon Almaya Hak Kazanıyor?

Emekli maaşı alan her emekli kendine bir banka seçerek ödenek almaya hak kazanırlar. Emekli kişinin kendi seçtiği bankaya 3 yıl maaş alacağına dair imzaladığı taahhüt vermesi yeterlidir.

2. Promosyon Ne Zaman Verilecek?

Emekliler için promosyon 2017 yılının Şubat ayında başlatıldı. 3 yıllık yapılan taahhüt süresi sona erdiğinde ikinci dönem ödemeleri yapılacaktır. 3 yıl dolduktan sonra ikinci ödemeyi alacaklar.

Aynı Banka Zorunluluğu Var mı?

Taahhüt süresi dolan emekliler seçtikleri banka ile yaptıkları taahhüt 3 yıl sonra yenileniyor. Yenilenen promosyon ile ikinci ödemelerini alabilirler.

Süre Dolmadan Banka Değişikliği Yapılır mı?

Eğer herhangi bir kredi kullanmadıysanız kalan süre promosyonunu iade edip bankanızdan ayrılabilirsiniz.

Ödeme Alınacak Banka Nasıl Değiştirilir?

Maaşın ödeneceği bankanın herhangi bir şubesine başvuruda bulunmanız yeterli olacak. Bankanızı E-Devlet üzerinden de seçebilirsiniz.

Ödemeler Ne Kadar Olacak?

Emekli maaşları 1,500 ile 2,500 TL olanlar en 625 TL alırken 2,500 TL'yi aşan emekliler ise en az 750 TL'ye kadar ödeme alabiliyor.

Yeni Emekli Olanlar Ne Zaman Başvuruda Bulunmalı?

Emeklilik başvurusunda bulunurken maaş seçme imkânı bulunuyor. Başvurunuzu yaparken promosyon tutarlarına göz atarak seçim yapabilirsiniz. Maaş belirlenir belirlenmez taahhüdünüzü gerçekleştirebilir ve ödemenizi alabilirsiniz.