Günlük 2 saat evde çalışmayla 1.750 TL kazanın! Evde paketleme işi için tıklayınız!

Daha fazla gelir elde etmek isteyenler ise evde yapılacak olan işleri araştırıyor. Bu kapsamda her türlü iş imkanını araştıran vatandaşların arayış içerisinde oldukları başlıklarından bir tanesi de Evde İş İmkanları. Evde yapılabilecek ek işler arasında nikah şekeri paketleme, evde kına paketleme işi, evde iplik temizleme işi, evde makale yazma, evde boncuk paketleme işi ön plana çıkıyor.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2020, 14:53 Güncelleme 26 Kasım 2020, 14:55
Günlük 2 saat evde çalışmayla 1.750 TL kazanın! Evde paketleme işi için tıklayınız!

İÇİNDEKİLER

Günlük yapabileceğiniz paket sayısı 800 civarında olacaktır ve bu iş sadece sizin 2 saatinizi almaktadır. Eğer siz daha fazla zaman ayırırsanız kazanacağınız parada o kadar fazla olacaktır. Özellikle ev hanımları bu işi evlerinde yaparak evinin bir çok ihtiyacını karşılayabilmektedir.

Evde Makale Yazma ile Ek Gelir

Son dönemlerde oldukça trend olan iş kollarından birisi de makale yazarlığı. İnternet siteleri için belli başlı konularda uzun makaleler hazırlayarak evden ek gelir elde edebilirsiniz. Bu iş imkanları aracı firmalarla yada firek makele satın almak isteyen internet siteleri ile konuşarak yapabilirsiniz.

Evde Boncuk Paketleme ile Ek Gelir

Evde kadınların büyük ilgi gösterdiği boncuk paketleme işi için sistem kına paketleme ile aynı şekilde işliyor. Ancak boncuk paketleme işi el yeteneği istiyor ve yılın her dönemi yoğun bir şekilde yapılabiliyor. Boncuk paketleme işinde de firmalar adresinize malzemeleri teslim ediyor ve belli sürede istenilen sayıda paketlenme yapılmasını istiyorlar.

Evde İplik Temizleme ile Ek Gelir

Bu iş imkanı diğerlerine nazaran biraz daha zahmetli. Firmalar parça kumaşları sizlere getiriyorlar ve bu parça kumaşlardan iplik çıkarmanız talep ediliyor. Parça başı ödeme yapılan bu iş için el yeteneği gerekiyor.

Evde Nikah Şekeri Paketleme ile Ek Gelir

Evde nikah şekeri paketleme işi oldukça yaygın. Çok sayıda firma bu konuda ilanlar veriyor. Evlere teslim edilen malzemeler ile nikah şekeri paketlemesi yapılıyor. Paketleme başı belli bir ücret çalışanlar toplu ödemeler alabiliyorlar.

Evde Kına Paketleme ile Ek Gelir

Ek gelir elde etmek isteyen vatandaşlar için yapılabilecek işler arasında evde kına paketleme işi bulunuyor. Bu iş özellikle düğünlerin çok olduğu dönemlerde çok fazla rağbet görüyor. Firmalar evinde çalışma isteyenlere kına ve diğer paketleme malzemelerini bırakıyorlar. Belli bir sürede istenilen sayıda kına paketleme işi yapılıyor. Bu sayede evde ek gelir elde edilmiş oluyor.