Hepsiburada dev indirim günleri 14 15 16 Eylül - Yüzde 90’a varan indirim Hepsiburada kampanyaları

Hepsiburada dev indirim günleri kampanyası başladı. 14, 15 ve 16 Eylül tarihleri arasında 3 gün boyunca geçerli olacak özel indirimler sunulacak. Çok sayıda üründe yüzde 90'a varan indirim uygulanacak. Hepsiburada indirimlerinden faydalanmak isteyen müşteriler öncelikle alışveriş platformu üzerinde bir üyelik oluşturacaklar. Bu üyelik işlemlerinin ardından siteye giriş yapacak olan müşteriler beğendikleri ürünleri sepetlerine ekleyecekler. Sepetlerinde hangi ürünleri aldıklarını, fiyatları kontrol edecek olan müşteriler onlne ödeme işlemleri ile ücreti ödeyecekler. Daha sonra bu ürünler kargo ile müşterilere gönderilecek.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2020, 08:22 Güncelleme 15 Eylül 2020, 08:22
Hepsiburada dev indirim günleri 14 15 16 Eylül - Yüzde 90’a varan indirim Hepsiburada kampanyaları

İÇİNDEKİLER

Trendyol'un ardından online alışveriş konusunda en çok kullanılan platformalardan biri olan Hepsiburada, sonbahar indirim kampanyasını duyurdu. Onlarca firmanın binlerce ürününde çok çeşitli indirimler uygulanırken 3 gün sürecek kampanyada müşteriler için önemli alışveriş fırsatları sunuluyor. Hepsiburada tarafından başlatılan indirim kampanyası 14 Eylül, 15 Eylül ve 16 Eylül tarihlerinde geçerli olacak. Bu tarihlerde alışveriş platformu üzerinde satış yapan çok sayıda firma ürünlerini özel indirimlerle satışa sundu.

Hepsiburada Eylül 2020 dev indirim günleri kampanyası

Hepsiburada tarafından başlatılan indirim kampanyası 14 Eylül, 15 Eylül ve 16 Eylül tarihlerinde geçerli olacak. Bu tarihlerde alışveriş platformu üzerinde satış yapan çok sayıda firma ürünlerini özel indirimlerle satışa sundu.

Müşterilerin ihtiyaç duyduğu alanlarda yapılan indirimlerde ise bazı alanlar dikkat çekiyor.

Özellikle müşteriler elektronik ev eşyaları, mobilya, beyaz eşya, cep telefonu, bilgisayar, tablet, akıllı saat gibi dijital ürünlere büyük ilgi gösteriyorlar.

Bu sektörlerin dışında ayrıca kadın ve erkek giyim ile erkek aksesuar, erkek ayakkabı, kadın ayakkabı, kadın çanta, kadın aksesuar ürünleri de oldukça fazla ilgi görüyor.

Hepsiburada indirim kampanyasından nasıl faydalanılacak?

Hepsiburada indirimlerinden faydalanmak isteyen müşteriler öncelikle alışveriş platformu üzerinde bir üyelik oluşturacaklar. Bu üyelik işlemlerinin ardından siteye giriş yapacak olan müşteriler beğendikleri ürünleri sepetlerine ekleyecekler.

Sepetlerinde hangi ürünleri aldıklarını, fiyatları kontrol edecek olan müşteriler onlne ödeme işlemleri ile ücreti ödeyecekler. Daha sonra bu ürünler kargo ile müşterilere gönderilecek.