Trendyol yüzde 90 indirimle en çok satılan ürünler - Trendyol yaz sonu kampanyası 8-9-10 Eylül süper indirimleri!

Birbirinden kaliteli binlerce üründe geçerli indirim fırsatlarından yararlanabilir, size uygun sepete ek indirim seçenekleriyle alışverişlerinizi daha hesaplı hale getirebilirsiniz. Elektronik, giyim, kozmetik, saat, aksesuarlar, ev aletleri, mobilya, ayakkabı ve çanta sezon ve yeni sezon ürünlerinde geçerli %80'e varan indirim fırsatları Trendyol'da sizleri bekliyor! Trendyol farklı marka ve mağazaların internet ortamından ortak satış yaptıkları online alışveriş sitesi. Bu site üzerinden ürünlerini satan markalar 8 Eylül, 9 Eylül ve 10 Eylül tarihlerinde büyük bir yaz sonu indirimi uyguluyorlar. Bu indirimler her marka ve ürüne göre değişiklik göstermekte.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2020, 08:35 Güncelleme 09 Eylül 2020, 08:35
Trendyol yüzde 90 indirimle en çok satılan ürünler - Trendyol yaz sonu kampanyası 8-9-10 Eylül süper indirimleri!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de online alışveriş mağazacılığında en önemli sitelerden bir tanesi olan Trendyol yaz sonu indirimlerine başladı. Türkiye'nin en büyük ve en popüler online alışveriş siteleri arasında yer alan Trendyol, 2010 yılının Mart ayından bu yana kullanıcılarına geniş bir ürün yelpazesi ve güvenilir bir alışveriş imkanı sunuyor. Birbirinden kaliteli binlerce markanın yer aldığı Trendyol online alışveriş platformunda yer alan milyonlarca ürünü en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz. Müşterilerin ihtiyaç duyabileceği her alanda ürünün yer aldığı online alışveriş mağazasında, kampanyanın ilk gününde çok sayıda üründe stoklar tükendi. İşte Trendyol yüzde 90 indirimle en çok satılan ürünler

Trendyol Büyük Eylül İndirimleri başladı!

Müşterilerin ihtiyaç duyabileceği her alanda ürünün yer aldığı online alışveriş mağazasında, kampanyanın ilk gününde çok sayıda üründe stoklar tükendi. Firmaların en çok satılan ürünleri ise şu şekilde oldu.

Trendyol Ev Temizlik Ürünleri İndirimi!

Her evin olmazsa olmaz temizlik malzemeleri Trendyol.com'da en ucuz fiyata! Trendyol ev temizlik ürünlerinde geçerli birbirinden farklı indirim fırsatlarından yararlanabilir, oda ve araba kokusu, yüzey temizliği, tuvalet temizliği, mutfak ve banyo temizlik malzemelerini en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz.

Trendyol Süpermarket Ürünlerinde İndirim!

Ev alışverişlerinizin olmazsa olmazları arasında yer alan temel gıda malzemeleri, deterjan ve temizlik, atıştırmalık, içecek, sağlıklı yiyecekler, süt ve kahvaltılık, sebze ve meyve, ev ve temizlik gereçleri, aktar ürünleri, et, tavuk ve balık ürünlerinden geçerli yüzlerce indirim fırsatı sizleri bekliyor!

Her evin ihtiyacı birbirinden kaliteli blender, tost makinesi, kahve makinesi, miksek, doğrayıcı verondo, çay makinesi, ütü, elektrikli süpürge, meyve sıkacağı, ekmek kızartma makinesi, el kurutma makinesi, dikiş makinesi, ızgara, kıyma makinesi ve daha binlerce üründe geçerli Trendyol indirim kodu ile en hesaplı fiyata kapında!

Trendyol Plaj Giyim Fırsatları!

Yazın en trend mayo modelleri, plaj elbiseleri, tesettür mayo, deniz gözlüğü, deniz şortu, pareo, bikini, mayokini, slip mayo, bone, tankini ve plaj çantası modelleri trendyol hediye çeki ile %50 indirimde!

Trendyol Mobilya İndirimleri!

Evinizi, ofisinizi ve bahçenizi güzelleştirecek en modern mobilya modelleri Trendyol kampanyasıyla ucuz fiyata kapında! Yatak odası takımından çalışma odasına, salon ve oturma odası gruplarından bahçe mobilyasına, mutfak mobilyasından ofis mobilyasına binlerce üründe geçerli indirim fırsatları sizleri bekliyor!

Trendyol Kutu Oyunları İndirimleri!

En eğlenceli kutu oyunları ile arkadaş grupları ve aile bireyleriyle takım halinde heydacan verici ve kahkaha dolu dakikalara imza atabilirsiniz. Trendyol kutu oyunlarında geçerli indirim kuponu fırsatlarıyla Monopoly, Bubu, Scrabble, True Touch, Janga, Bingo ve daha fazlası %80'e varan indirim seçenekleriyle kapınızda.

Trendyol Bilgisayar Oyunları Fırsatları!

Popüler PC oyunları Trendyol indirim kuponu ile daha ucuz! En iyi bilgisayar oyunlarının satışa sunulduğu birbirinden keyifli yeni nesil oyunlar satışta.

Trendyol Bebek Mamaları İndirimi!

Kaliteli bebek mamaları Trendyol.com'da. Bebeğinizin gelişimi için önemli besin kaynaklarına sahip devam sütü, karışık mama, kavanoz maması, bebek sütü ve biberon mamaları %50'ye varan indirim fırsatlarıyla satışta.

Trendyol Vitamin Takviyesi Fırsatları!

Aradığınız vitamin takviyeleri trendyol'da indirimde! Bağışıklık destekleyici, multivitamin, mineral, yağ asitleri ve yararlı bakteriler içeren birbirinden farklı ürünlerde geçerli indirim fırsatları sizleri bekliyor.

Trendyol Kozmetik Ürünleri İndirimi!

Trendyol kozmetik indirimleri ile makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, parfüm ve deodorantlar, banyo ve duş ürünleri, tıraş, ağda ve epilasyon ürünleri, ağız ve vücut bakım ürünleri %60'a varan indirim seçenekleriyle sizleri bekliyor.

Trendyol Elbise Fırsatları!

En trend kadın elbiseleri Trendyol promosyon kodu ile en hesaplı fiyata satışta! Casuel elbise modellerinden gece elbiselerine, klasik elbiselerden sokak sitiline binlerce üründe geçerli indirim fırsatları sizleri bekliyor.

Trendyol Saat İndirimi!

Trendyol kampanyası ile kadın saat, erkek saat ve çocuk saat modelleri %70'e varan indirim fırsatlarıyla satışta! En iyi saat markalarının yer aldığı kampanyada Casio, Lacoste, Guess, Seiko, Fossil, Swatch, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Armani, Momentus, Gant, Esprit ve yüzlerce markada geçerli trendyol saat indirimleri sizleri bekliyor.

Trendyol Aksesuar İndirimi!

En trend takı ve mücevher modelleri, çanta, saat, güneş gözlüğü, cüzdan ve kartlık, şal ve fular, tesbih ve daha fazlası Trendyol aksesuar indirimleriyle hesaplı fiyata satışta! Trendyol indirim kuponu ile yapacağınız alışverişlerde geçerli %60'a varan indirim fırsatları sizleri bekliyor.

Trendyol Kitap İndirimleri!

Bilgiye ulaşmak okumayı gerektirir! Trendyol kitap indirimleriyle romantik, fantastik, macera, edebiyat, polisiye, çocuk ve gençlik, araştırma ve tarih, siyaset, akademik, din ve mitoloji, iş ve ekonomi, pazarlama, sanat, spor ve diyet, sağlık, aile ve çocuk bakımı, yabancı dil kitapları, kişisel gelişim ve psikoloji, korku ve gerilim, gezi ve turizm gibi birbirinden farklı konularda yazılmış hikaye kitapları, romanlar, test ve soru çözümü kitapları %50 indirim fırsatlarıyla satışta!

Trendyol Akıllı Saat Fırsatları!

Son teknolojiye sahip birbirinden şık akıllı saat modelleri Trendyol.com'da indirimde! Honor Watch Magic 2, Huawei Watch 2, Apple Watch Series 5, Samsung Galaxy Watch, Xiaomi Mi Band 4 ve daha fazlasını Trendyol hediye çeki ile ucuza satın al!