İcradan satılık ucuza daire! İstanbul, Ankara ve İzmir'de icradan satılık ev, araba, dükkan fırsatları! Güncel icra ilanları

Güncel icra ilanları... Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli bir şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. İcradan satılık ev, arsa, araba, dükkan, tarla gibi mülkler yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Son olarak Amasya Merzifon'da akaryakıt istasyonu ve arsası icradan satılığa çıktı. İşte Basın İlan Kurumu'nun yayınladığı ve ilginizi çekebilecek bazı icradan satış ilanları.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2020, 10:18 Güncelleme 04 Temmuz 2020, 17:17
İcradan satılık ucuza daire! İstanbul, Ankara ve İzmir’de icradan satılık ev, araba, dükkan fırsatları! Güncel icra ilanları

İÇİNDEKİLER

İcradan satılan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı taşınmazlar ve araçlar değerinin çok altında bir fiyata satışa çıkarıldığından dolayı çoğu zaman yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İhale usülü satışa çıkarılan bu gayrimenkul ve araçların ihalesine isteyen herkes katılabiliyor.

Son olarak Amasya Merzifon'da akaryakıt istasyonu ve arsası icradan satılığa çıktı. İlanda, özellikler şu şekilde sıralandı:

Özellikleri: Amasya İli, Merzifon İlçesi, Bahçecik Köyü, Kırklar Mevkii, 765 Parsel, Ana Taşınmazın Niteliği Akaryakıt İstasyonu ve Pompaları ve Arsası, 3.129,80 M² Yüzölçümlü Taşınmaz. Taşınmaz: Benzinlik İdare Binası, Tek Katlı Servis Binası ve Çelik Konstrüksiyon Pompa İstasyonu (Kanopi) Binasından oluşmaktadır. İdari bina yığma tarzda inşa edilmiş olup, içerisinde market, idari kısım, depo ve wc gibi mahalleri bulunmaktadır. Binanın dış ve iç cehpesi sıvalı ve boyalıdır. Ön cephesi alüminyum doğramalı camekanlıdır. Ayrıca kuzey yöne bakan cephesi kompozit malzeme ile kaplanmıştır. İdari bina 133,00 M² yüzölçümüne sahip, elektrik ve sıhhi tesisatı bulunmaktadır. Isınma sistemi kaloriferdir. İdari binada bulunan ofis, market ve ıslak zemini seramik kaplamadır. Binanın doğu cephesinde bulunan ve wc'lerin kapıları pvc doğrama olup tavana kadar fayans kaplıdır. Tek katlı servis binası çelik konstrüksiyon olup, çatısı yapılı ve kaplaması trapez galvaniz saçtır. Giriş kapısı alüminyum doğramalı ve zemin karo kaplıdır. Servis binası 145,00 M² yüzölçümüne sahiptir. Çelik pompa istasyon binası, pompa istasyonlarının olduğu kısımda bulunmakta olup, taşıyıcı çelik kolonlara sahiptir. Kanopinin üzeri çelik kafes sistem çatı ile kaplıdır. Toplamda 324,00 M² yüzölçümüne sahiptir. Tesisin hizmet verilen tüm zeminin saha betonu atıldığı görülmüştür.

İLANA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Basın İlan Kurumu, güncel icradan satış ilanlarını sürekli olarak yayınlıyor. Sizler için bazı fırsatları derledik...

ANKARA ÇANKAYA'DA 4+1 157 METREKARE SATILIK DAİRE

İSTANBUL ÜMRANİYE'DE 27 METREKARELİK DÜKKAN

BOLU MERKEZ'DE 69 METREKARELİK DEPO

AYDIN KUŞADASI'NDA 96 METREKARELİK 3+1 DAİRE

KASTAMONU ARAÇ'TA 114 METREKARELİK 3+1 SATILIK DAİRE