TOKİ Erzurum kura sonuçları isim listesi! TOKİ Erzurum Merkez kura çekilişi canlı izle! TOKİ Erzurum kurası sorgula...

TOKİ Erzurum Merkez çekiliş sonuçları! TOKİ Erzurum kura sonuçları isim listesi! TOKİ Erzurum kura çekilişi canlı yayın! TOKİ'nin Erzurum'da inşa edeceği 1350 konut için kura heyecanı başlıyor. Hak sahiplerinin belli olacağı kura çekilişinde ismi çıkan vatandaşlar büyük sevinç yaşayacak. Çekilişin canlı yayını TOKİ'nin Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Peki, TOKİ Erzurum Merkez kura çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

Giriş Tarihi 30 Haziran 2020, 12:18 Güncelleme 30 Haziran 2020, 12:19
TOKİ Erzurum kura sonuçları isim listesi! TOKİ Erzurum Merkez kura çekilişi canlı izle! TOKİ Erzurum kurası sorgula...

İÇİNDEKİLER

TOKİ Erzurum kura çekilişi canlı izle! TOKİ Erzurum Merkez kura çekiliş sonuçları başvuru yapan binlerce aile tarafndan araştırılıyor. TOKİ Erzurum kura sonuçları isim listesi merak ediliyor. TOKİ'nin Türkiye genelinde yapacağını açıkladığı 100 bin sosyal konut için çekilişler devam ediyor. Hak sahipleri her gün noter huzurunda belli oluyor. TOKİ Erzurum 1350 konut kura çekilişi başladı. Merakla beklenen çekilişi canlı izlemek kura sonuçlarını ve isim listesini sorgulamak isteyen vatandaşlar bunu haberimizden yapabilecek.

TOKİ ERZURUM MERKEZ KURA SONUÇLARI!

Kura sonuçları henüz açıklanmadı. Saat 12:00'de başlayacak kura töreninin ardından kura sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kura çekilişinin canlı yayını haberimizde olacak.

TOKİ ERZURUM KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZLEŞME İMZALANMASI

Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar İdarenin belirleyeceği ve ilan edeceği tarihlerde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Temerküz Şubesinde (Daha sonra ilan edilecektir.) Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve kredi kullanım işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

Sözleşme imzalama aşamasında;

Nüfus Müdürlüğünden adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan Proje bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge,

Hane halkı gelirinin en fazla net 5.500 TL (İstanbul için 6.000 TL) olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

Gerekli görüldüğünde istenebilecek ek belgeler ile birlikte ilan edilen tarihlerde ibraz ederek başvuru şartlarına sahip olduklarını kanıtlayacaklardır.

ÖDEMELER NASIL OLACAK?

Hak sahiplerine konutlar;
Satış fiyatının %10'u peşin (Başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar), kalan tutarın tamamı aylık % 0.49 oran ve 240 ay vade ile ödenecektir. (T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından konut alıcılarına kredi kullandırılacaktır.)

Taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacaktır.

Projenin yeterli talebin oluşmaması veya mücbir sebepler nedeniyle projenin gerçekleştirilememesi halinde, başvuru bedeli belirlenecek geri ödeme takvimi çerçevesinde en kısa sürede faizsiz bir şekilde iade edilecektir.