Hangi bankalara ne kadar kart aidat ödemesi yapılmaktadır?

Günümüzde nakit kullanımına neredeyse son veren ve ödeme sistemleri arasında oldukça geniş yer kaplayan kredi ve banka kartları, nakit taşıma alışkanlığına ve gereksinime son verirken, dijital bankacılık sistemleri ile online alışverişin ilerlemesini de sağladı. Bu bağlamda ülkemizde milyonlarca vatandaş kredi kartı kullanıyor.

Giriş Tarihi 03 Haziran 2020, 18:28 Güncelleme 24 Haziran 2020, 11:31
Hangi bankalara ne kadar kart aidat ödemesi yapılmaktadır?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de milyonlarca kredi kartı kullanan vatandaş vardır. Kredi kartları artık bir yaşam biçimi halini almıştır. Kredi kartı kullanımı oldukça artmıştır. Bu bağlamda bazı şikayetler ortaya çıkmaktadır. Kredi kullanan vatandaşlar, yıllık olarak ödedikleri kart aidatlarını iade alabilmenin yollarını araştırmaktadır. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

KREDİ KART AİDAT İADE BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Kredi kart kullanan vatandaşlar, aidat iade başvurularını yakından araştırmaktadır. E-Devlet platformu üzerinden yapılan başvurularla kart iade işlemi gerçekleştirilmektedir. Bunun dışında kullanabileceğiniz kanallardan bir tanesi de https://www.turkiye.gov.tr/tbb-bireysel-musteri-hakem-heyeti adresidir. Belirtilen adrese giriş yaparak, kart aidat iadesini gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer hiç kart aidatlarıyla uğraşmak istemiyorsanız, bu durumda aidatsız kart veren bankalara başvuruda bulunabilirsiniz.

Bankalara ödenen kredi kart aidatları merak konusu oldu. İşte en çok tercih edilen bankalara ödenen kart aidat tutarları:

QNB Finansbank aidatı: 128 TL

TEB aidatı: 114 TL

Şekerbank aidatı: 111,43 TL

ING aidatı: 140 TL

HSBC aidatı: 133 TL

Ziraat Bankası aidatı: 49 TL

Halkbank aidatı: 39 TL

Vakıfbank aidatı: 147 TL

Garanti aidatı: 141,50 TL

Akbank aidatı: 150 TL

Yapı Kredi aidatı: 139,50 TL

Not: Kredi kartı aidat tutarları her an değişiklik gösterebilir.