Hasta yakınları kadın doktoru oksijen tüpü ile kovalayıp yaraladı

Trabzon'da yakınları vefat eden 5 kişi hastaneyi karıştırdı. Camlar kırıldı, doktor oksijen tüpüyle kovalandı, virüs tedbirleri uygulanan servise maskesiz girildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2020 Güncelleme 28 Nisan 2020, 07:00
Hasta yakınları kadın doktoru oksijen tüpü ile kovalayıp yaraladı

İÇİNDEKİLER

Trabzon'da akciğer kanseri tedavisi gören T.D. (65) fenalaşarak Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak kurtarılmadı. T.D.'nin hayatını kaybettiği öğrenen yakınları cenazeyi görmek istedi. Tulum ve maskelerle girilen servise hiçbir tedbir almadan girmeye çalışan hasta yakınları ile asistan doktor Esra Ersöz Genç arasında tartışma yaşandı. Hasta yakınları camları kırarken, biri de eline oksijen tüpünü alarak asistan doktoru ve güvenlik görevlilerini kovaladı. Başsavcılık soruşturma başlattı.

HIRPALADILAR
Esra Ersöz Genç, yaşamış olduğu olayı şöyle anlattı: "Önce zorla kapalı servise girmeye çalıştılar. Camlar kırıldı, ben ve güvenlik görevlisi kapının dışında hırpalandık. Sonra servisin iç kapısını da zorla açtılar ve 5 kişi içeri daldı. Bizim tulumlarla, maskelerle girdiğimiz servise, ellerini kollarını sallayarak girdiler. Sağa sola tekme attılar. İçlerinden biri eline oksijen tüpünü alıp bizi kovalamaya başladı."