Kredide indirim müjdesi! Bireysel kredilerde 0,99 faiz oranları!

Bireysel kredilerde 0,99'a varan faiz oranları! Bankaların en çok talep gören kredileri ihtiyaç kredileridir. Düğün, eğitim, seyahat, tatil, gıda ya da alışveriş gibi her türlü nakit ihtiyacın finanse edilmesi amacıyla sağlanan ihtiyaç kredilerinde faiz oranları araştırılarak başvuru yapılmalıdır. Bizler ise bugünkü haberimizde sizler için en uygun faiz oranı sağlayan bankaların ihtiyaç kredilerine ilişkin bilgileri düzenledik.

Giriş Tarihi 27 Nisan 2020, 09:53 Güncelleme 03 Mayıs 2020, 12:50
Kredide indirim müjdesi! Bireysel kredilerde 0,99 faiz oranları!

İÇİNDEKİLER

Ziraat, TEB, Finansbank, Şekerbank, İNG, ve İş Bankası bireysel kredi faiz oranları vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Bu anlamda haberimizde bu bankalar ve tüm bankaların tüketici kredi faiz oranlarını verdik.

QNB FİNANSBANK'TAN UYGUN FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

QNB Finansbank'ın sağlamış olduğu ihtiyaç kredisinin kullanımına ilişkin detaylar aşağıdaki gibidir:

Minimum 3 ay, maksimum 60 ay vade süresi ile kredi kullandırılmaktadır.
Kredinin alt limiti bin TL, üst limiti ise 65 bin TL'dir.
Faiz oranı her vade süresi için aynı olup, aylık yüzde 0,99'dur.
Kullandırılan kredi tutarının binde beşi kadar Kredi Tahsis Ücreti tahsil edilmektedir.

ŞEKERBANK'TAN NEFES ALDIRAN KREDİ

Şekerbank'ın sağladığı Nefes Aldıran Kredi, piyasadaki en düşük faizli ihtiyaç kredisidir. Ödeme kolaylıkla ve düşük faiz oranlı bu ihtiyaç kredisine ilişkin detaylar ise aşağıdaki gibidir:

Minimum 3 ay, maksimum 60 ay vade ile kullandırılmaktadır.
İhtiyaç kredisi türünde yer alan Nefes Aldıran Kredi'nin üst limiti 100 bin TL'dir.
Kredinin faiz oranı aylık yüzde 0,89'dan hoş geldin faizi ile başlamaktadır.
3 ay ile 36 ay vade süresinde Nefes Aldıran Kredi'nin faiz oranı yüzde 0,99'dur. 37 ay ile 60 ay vade süresinde ise aylık yüzde 1,09 faiz oranı uygulanmaktadır. Kullandırılan kredi tutarının binde beşi kadar Kredi Tahsis Ücreti tahsil edilmektedir.
Kredi çekildikten sonra 3 ay taksit öteleme imkanı bulunmaktadır.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ


ING Bank'ın sağlamış olduğu ihtiyaç kredisi en düşük faizli krediler arasında yer alıyor. Başvuru kanalları aracılığı ile faydalanılabilecek olan ING ihtiyaç kredisine ilişkin detaylar ise aşağıdaki gibidir:
Minimum 1 ay, maksimum 60 aya kadar vade ile kredi kullandırılmaktadır.
Kredi alt limiti 2 bin TL, üst limiti ise 50 bin TL'dir.
Faiz oranı her vade süresi için aylık yüzde 0,99'dur.
Kullandırılacak olan kredi miktarının binde beşi kadar Kredi Tahsis Ücreti tahsil edilmektedir.
Faiz oranı krediyi kullanacak olan kişinin findeks notuna göre belirlenmektedir. Aylık yüzde 0,99 faiz oranı, findeks notu 1850 ve üzeri olan kişiler için geçerlidir. Kişiye özel olarak faiz oranı uygulanmaktadır. ING ihtiyaç kredisinden ayrıca sigorta masrafı tahsil edilmektedir. Sigorta masrafı ise krediyi kullanacak olan kişinin yaşı ve kredi tutarına göre değişiklik göstermektedir.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Türkiye İş Bankası'nın sağlamış olduğu uygun faizli ihtiyaç kredisinin detayları aşağıdaki gibidir:Minimum 1 ay, maksimum 60 ay vade ile kredi kullandırılmaktadır.
Kredi alt limiti 3 bin TL, üst limiti ise 100 bin TL'dir.
Kredi için uygulanan aylık faiz oranı vade süresine göre değişiklik göstermektedir. 1 ay ile 24 ay vade sürelerinde aylık yüzde 0,99 faiz oranı uygulanırken, 25 ay ile 60 ay vade sürelerinde uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1,05'tir.
Faiz oranı krediyi kullanacak olan kişinin findeks notuna göre değişiklik gösterebilmektedir.
Kullandırılacak olan kredi tutarının binde beşi kadar Kredi Tahsis Ücreti tahsil edilmektedir.

CEPTETEB HOŞ GELDİN FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Türkiye Ekonomi Bankası'nın sağlamış olduğu ihtiyaç kredisinin detayları aşağıdaki gibidir:

Minimum 3 ay, maksimum 60 ay vade süreleri ile kredi kullandırılmaktadır.
Kullandırılabilecek olan kredi tutarı minimum bin TL, maksimum 30 bin TL'dir.
Uygulanacak olan faiz oranı vade süresine göre değişiklik göstermektedir. 3 ay ile 24 ay vade sürelerinde aylık yüzde 0,99, 25 ay ile 36 ay vade sürelerinde aylık yüzde 1,05, 37 ay ile 60 ay arasındaki vade sürelerinde ise uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,60 oranındadır.
Kredinin faiz oranı findeks notuna göre belirlenmektedir. Findeks notu 1850 ve üstü olan kişiler aylık yüzde 0,99 oranındaki hoş geldin faizinden faydalanabilirler. Kullandırılan krediden tutarın binde beşi kadar Kredi Tahsis Ücreti tahsil edilmektedir.
Kullanırılan krediden sigorta masrafı tahsil edilmektedir. Sigorta masrfaları krediyi kullanan kişinin yaşına, kredi tutarına ve faiz oranına göre değişiklik göstermektedir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Tüketici kredisi: 1,05

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI


İhtiyaç kredisi: 1,07

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1,05

GARANTİ BBVA KREDİ FAİZ ORANLARI


İhtiyaç kredisi: 1,19

AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI


İhtiyaç kredisi: 1,45

QNB FİNANSBANK KREDİ FAİZ ORANLARI


İhtiyaç kredisi: 1,04

TEB KREDİ FAİZ ORANLARI


İhtiyaç kredisi: 1,14

ING KREDİ FAİZ ORANLARI


İhtiyaç kredisi: 0,99

Bankaların 'limiti' bitti: Kredi için başvurdum 'limit yok' dediler

BDDK'nın aldığı karar ile Mayıs ayı itibariyle kaynaklarını ekonomiye kazandırmak durumunda olan bankalarla ilgili vatandaşlardan şikayetler gelmeye devam ediyor. BDDK'nın aldığı karar ile Mayıs ayı itibariyle kaynaklarını ekonomiye kazandırmak durumunda olan bankalarla ilgili vatandaşlardan şikayetler gelmeye devam ediyor. Gelen şikayetlerden birisi de bazı özel bankaların kredi isteyen müşterilerine 'limit yok' cevabını vermesi...

ÖDEME YAPAMADIM: Ben emekliyim. Kredi kartı kullanıyorum. Ancak kredi kartımın ödemesi geldi. Ben 65 yaşın üzerinde olduğum için çıkıp ödeyemiyorum. Minimum ödemeyi yapamadım, banka her gün bana mesaj gönderiyor. Bunun bir çaresi yok mu?

YÜZÜME BAKMADILAR: 25 yıllık esnafım. Yıllardır çalıştığım bankaya gittim ve krediye ihtiyaç duyduğumu, dükkanımın kapalı olduğunu söyledim. Hiç yardımcı olmadıkları gibi 'limit yok, açılmaz' cevabıyla beni gönderdiler.

SİGORTASIZ İŞLEM OLMUYOR: Bankadaki kredi borcumu erteletmek istedim. Önce faiz işlettiler ve Temmuz'da ödeyeceğimi söylediler. Sonra da sigorta yapacaklarını söyleyip bunun parasını istediler. Param olsa zaten ben taksitimi öderdim. Bu sigortayı yaptırmak zorunda mıyım?

PROMOSYON NEREDE: Emekli maaşımı aldığım banka bir süredir promosyonumu ödemiyor.
Maaşımızı başka bankaya da taşıyamıyoruz. Banka sandığından emekliyim.

FAİZ DÜŞÜRMEDİLER: Daha önce yüksek faizle aldığım krediyi yeni faiz oranlarından yapılandırmak istedim. Önce yüksek masraf çıkarttılar, sonra da 'yapamıyoruz' deyip geri çevirdiler.