Yandaşa değil vatandaşa hizmet! CHP'li belediyeler Sözcü'nün posta memurluğunu yapmıştı, Vefa Destek Grupları her gazeteyi vatandaşa ulaştırdı

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonunu kapsayacak şekilde ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası talep edilen gazeteler vatandaşın kapısına kadar getirildi. Geçtiğimiz hafta CHP'li belediyelerin yandaşı medya yayın organı olan Sözcü Gazetesi'ni bedavaya dağıtmalarına rağmen, Vefa Destek Grupları ayrımcılık yapmayarak istenilen her gazeteyi vatandaşa ulaştırdı.

Giriş Tarihi 19 Nisan 2020, 16:03 Güncelleme 19 Nisan 2020, 16:17
Yandaşa değil vatandaşa hizmet! CHP’li belediyeler Sözcü’nün posta memurluğunu yapmıştı, Vefa Destek Grupları her gazeteyi vatandaşa ulaştırdı

İÇİNDEKİLER

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Türkiye'de 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta cumartesi 00.00'da başlayan sokağa çıkma yasağı bugün de devam ediyor. Sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlara Vefa Destek Grupları aracılığı ile hizmet devam ediyor.

GAZETELER KAPIYA KADAR GELDİ
Talep doğrultusunda istenen her gazete vatandaşlara Vefa Destek Grupları aracılığı ile ulaştırıldı. Kapıya kadar getirilen gazeteler vatandaşlara ücreti karşılığında verilirken, halkın haber alma özgürlüğü de böylece sağlanmış oldu.

CHP'Lİ BELEDİYELER SÖZCÜ'NÜN POSTA MEMURLUĞUNU YAPMIŞTI
Geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı sırasında CHP'li belediyeler yandaşı medya yayın organı olan Sözcü Gazetesi'nin adeta posta memurluğuna soyunmuştu. Sadece Sözcü Gazetesi'ni vatandaşlara dağıtan ve ücret almayan CHP'li belediyeler, kamu kaynaklarını Sözcü'yü ihya etmek için kullanmıştı.

İŞTE VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARININ GAZETE DAĞITIMINDAN KARELER






Takvim.com.tr/Özel haber