Türkiye bu açıklamayı bekliyor! Başkan Erdoğan ulusa sesleniş saat kaçta?

Başkan Erdoğan ulusa sesleniş saat kaçta? Türkiye’de Koronavirüsle mücadelede hızla tedbirler alınmaya devam ediyor. Tedbirler kapsamında Başkan Erdoğan yeni bir açıklama yapacak. Kabine toplantısı ilk defa temassız, video konferans yöntemiyle gerçekleşecek. Toplantıya Fahrettin Altun ve İbrahim Kalın da eşlik edecek. Toplantının ardından Başkan Erdoğan’ın açıklama yapacağı duyuruldu. Peki, Erdoğan ulusa sesleniş saat kaçta?

Giriş Tarihi 30 Mart 2020, 16:32 Güncelleme 30 Mart 2020, 16:32
Türkiye bu açıklamayı bekliyor! Başkan Erdoğan ulusa sesleniş saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Erdoğan ulusa sesleniş saat kaçta? Başkan Erdoğan açıklaması için gözler Huber Köşkü'ne çevrildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın liderliğinde Bilim Kurulu toplanırken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'da video konferans yöntemi ile kabineyi topladı. Toplantıların ardından alınacak yeni kararların kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor. Erdoğan'ın da ulusa sesleniş konuşmasıyla tedbirleri duyuracağı açıklandı. Peki, Erdoğan ulusa sesleniş saat kaçta?

KRİTİK TOPLANTI BAŞLADI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında son günlerde çalışmalarını Huber Köşkü'nden sürdüren Başkan Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne ilk kez telekonferans yöntemiyle başkanlık edecek. Toplantıda koronavirüsle mücadelede alınacak yeni tedbirler görüşülecek. Başkan Erdoğan, kabine toplantısı sonrası ulusa seslenecek.

Kabinede ağırlık olarak koronavirüse karşı mücadelede gelinen son durum, yapılan çalışmalar, alınan tedbirler değerlendirilecek. Türkiye'de ilk vakaların görülmesinin ardından bakanlarla telekonferans yöntemiyle dar kapsamlı görüşmeler yapan Erdoğan, salgın tehlikesi geçene kadar kabine toplantılarını artık her pazartesi "temassız" düzenleyecek.

ERDOĞAN ULUSA SESLENİŞ SAAT KAÇTA?

Başkan Erdoğan'ın yapacağı açıklama için henüz bir saat verilmedi. Açıklamanın akşam saatlerinde yapılacağı tahmin ediliyor.

YENİ BİR DÖNEME GİRDİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 maddelik tedbir paketini açıkladığı toplantıda, "COVID-19 hastalığı ile mücadelemizi milletimizle birlikte kararlılıkla sürdürüyoruz. İnsanlığın karşı karşıya kaldığı bu krizin üstesinden gelebilmek için daha çok fedakarlık yapmamız gereken bir döneme girdik" demişti.

YENİ BAKANLA VİDEO KONFERANS

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile video konferans yöntemiyle görüştü. Görüşmede İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da bulundu.