Yerli otomobil dünyanın gündeminde! Dünya devlerinin CEO'sundan yerli otomobile övgü!

Başkan Erdoğan’ın tanıtımını yaptığı Türkiye’nin milli gururu yerli otomobil dünyanın büyük ilgisini çekti. Tasarımıyla otomobil devlerinin büyük beğenisini kazanan yerli otomobile daha piyasaya çıkmadan talep yağıyor. Ferrari, BMW, Alfa Romeo, Rolls Royce ve Cadillac gibi markaların tasarımında büyük rol oynayan Pininfarina şirketinin CEO'su ile şirketin başkanı Silvio Petro Angor, yerli otomobil için, ''Büyük bir ayrıcalık, büyük bir onur bizim için. Tasarımıyla bu fantastik maceraya katkıda bulunmak bizi gururla doldurdu. İnanılmaz insanlarla çalışma fırsatı bulduk. TOGG ekibi heyecan verici” ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2020, 09:28 Güncelleme 25 Şubat 2020, 09:32
Yerli otomobil dünyanın gündeminde! Dünya devlerinin CEO’sundan yerli otomobile övgü!

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan'ın önderliğinde başlayan Türkiye'nin yerli otomobil projesine övgüler yağmaya devam ediyor. Tamamen elektrikli olan yerli otomobil tasarımı ile de göz dolduruyor.

2 farklı pil seçeneği olan yerli otomobil 500 km. yol alabiliyor. 2022 yılında yollarda olması planlanan yerli otomobile şimdiden ön siparişler yağdı. Pininfarina şirketinin CEO'su ile şirketin başkanı Silvio Petro Angor, Türkiye'nin otomobili ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TOGG ile ortaklığın büyük bir başarı olduğunu ifade eden Petro Angor, ''Büyük bir ayrıcalık, büyük bir onur bizim için. Tasarımıyla bu fantastik maceraya katkıda bulunmak bizi gururla doldurdu." İfadelerini kullandı.

Angor, yerli otomobille ilgili övgü dolu sözlerine şu şekilde devam etti:
NTV'ye açıklamalarda bulunan Silvio Petro Angor, ''Büyük bir ayrıcalık, büyük bir onur bizim için. Tasarımıyla bu fantastik maceraya katkıda bulunmak bizi gururla doldurdu. İnanılmaz insanlarla çalışma fırsatı bulduk. TOGG ekibi heyecan verici. Ekibin CEO'su Gürcan Karakaş olağanüstü bir insan. İlişkilerimiz dostluğa dönüşüyor. Yeni müşterilerle çalışmaya başladığınızda gelecekteki macerası nasıl olacak, bunu anlamaya çalışırsınız. Biz her zaman sadece birkaç yıllık şirketlerle değil, çok uzun süre kalıp bir şeyler yapmaya çalışan şirketlerle çalışmayı önemsiyoruz. Bizim çizgimiz TOGG'un stratejisiyle birbirini tamamlıyor. Bu nedenle bu ortaklı büyük bir başarıya ulaştı.'' ifadelerini kullandı.