3 bin lira altında emekli maaşı alan ve alacaklara emekli maaşı promosyon ödemesi belli oldu! Vakıfbank duyurdu!

Emekli maaşı alan ve alacak olanlara 2020 yılında emekli maaşı promosyon miktarı ne kadar verileceği Vakıfbank tarafından açıklandı. Vakıfbank tarafından yayımlanan emekli maaşı alan ve alacaklara verilecek emekli maaşı promosyon miktarının da ne kadar olacağı aktarıldı. Kamu bankalarından olan Vakıfbank tarafından emekli maaşı alacak olanlara verilecek emekli maaşı promosyonun yanı sıra sunulan ayrıcalıklar da aktarıldı. Vakıfbank emekli maaşı alan ve alacaklara emekli maaşı promosyon detayları haberimizde...

Giriş Tarihi 25 Şubat 2020, 09:59 Güncelleme 25 Şubat 2020, 09:59
3 bin lira altında emekli maaşı alan ve alacaklara emekli maaşı promosyon ödemesi belli oldu! Vakıfbank duyurdu!

İÇİNDEKİLER

Emeklilerin promosyon ödemesi yaklaşıyor. Bu bağlamda 3 bin lira emekli maaşından az alıyorsanız bu haberimiz tam size göre. 2020 yılında Vakıfbank tarafından emekli maaşı alan ve alacaklara verilecek promosyon tutarları açıklandı.
Vakıfbank tarafından emekli maaşı promosyon duyurusunda, "Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan Protokol kapsamında sigortalı ve hak sahiplerine ilk bağlanan gelir/aylık ödemeleri ile emekli ikramiyelerinin ve Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında gelir/aylık alanlara promosyon ödemesi yapılmaya başlanmıştır. " denildi. Emeklilere promosyon olarak maaşa göre en az; 300, 375 ya da 450 lira ödeniyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

İŞTE VAKIFBANK'TAN PROMOSYON AÇIKLAMASI

Emekliye kazanç formülü! Emeklinin banka promosyonu nasıl artar?

Emeklilerin bugünlerde gündeminde promosyon var. İkinci promosyon için heyecanlanan emekliler, pek çok soruya da cevap arıyor. İşte promosyonda dikkat etmeniz gereken noktalar:

Bankalar promosyonda taban tutarı toplu olarak artırma düşüncesinde değil. Ancak isteyen banka daha yüksek ödeme yapabilecek.

● Emeklilere promosyon olarak maaşa göre en az; 300, 375 ya da 450 lira ödeniyor. Bazı bankalar bir ya da iki bankacılık ürünü kullananlara tutarı artırıyor. Emekli, bu şekilde bin 250 liraya varan ödeme alabiliyor.

● 'Sadece 3 yıllık taahhüt veririm' diyorsanız, 450 liraya varan taban tutarı alırsınız. 'Kredi kartı, otomatik ödeme talimatı' gibi bankacılık ürünleri kullanırım diyorsanız, daha yüksek ödeme vaad eden bankaları seçebilirsiniz.

Promosyon imzasını atmadan önce şartları iyice inceleyin. Şartları yerine getirip getiremeyeceğinizi ölçün-biçin ve kararınızı verin.

● Banka promosyonunu aldıktan sonra daha cazip fırsat çıkarsa, bunu değerlendirmeniz mümkün. Bunun için aldığınız promosyonu iade etmeniz gerekiyor. İade tutarı, taahhüdün tamamlanmasına kalan süre üzerinden hesaplanır. Kalan sürenin promosyonu geri Yarın: Emekliye 2 bin lira ikramiye vermeniz gerekir.

BANKALARIN BELİRLEDİĞİ TUTARLAR

Ziraat Bankapromosyon ödemeleri 2020 yılında en düşük 300 TL ve en yüksek 450 TL olacak şekilde düzenlendi. Bunun yanı sıra Halkbank en düşük 300,00 TL promosyon ödemesi yapıyor.

Diğer bankaların promosyon ödemeleri ise şöyle:

- ING: 450 liraya varan ödemeye ek olarak emekliler, 2 otomatik fatura talimatı vererek 250 lira, bir emekli arkadaşını ING'ye getirerek 150 ve ING Mobil kullanarak 50 lira ek nakit promosyon kazanabiliyor.

- AKBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor. Emekliler, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekebiliyor.

- FİBABANKA: Maaşa göre 330, 415, 500 lira promosyon ödemesi yapıyor.

- DENİZBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da 100 lira veriyor. Alışveriş ve faturalarda indirim, özel faizli kredi gibi uygulamaları var.

- İŞ BANKASI: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Kredi kartı ücreti almıyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor.

- HALKBANK: 1.000 TL altında emekli maaşı alanlara 300 TL, 1.000 TL ile 2.000 TL arasında emekli maaşı alanlara 375 TL, 2.000 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 450 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

İKİNCİ ÖDEME NE ZAMAN?

Bilindiği promosyon düzenlemesi 2017 yılının Şubat ayında hayata geçirildi. Üç yıl sonunda yeni ödeme dönemi geldi. Bununla birlikte 3 yıl sonra diğer ödeme için zaman dolmuş olacak.

- HANGİ EMEKLİLER PROMOSYON ALIYOR?

Emekli maaşı bağlanan herkes bir banka seçerek promosyon almaya hak kazanıyor. Eski yeni tüm emeklilerin hakkı var.

- PARAYI ALMANIN ŞARTI VAR MI?

Emeklinin seçtiği bankaya '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vermesi yeterli. Fatura, kredili hesap gibi şartlar yok. Bunları öne süren bankayı uyarın ya da tercih etmeyin.