Ziraat Bankası 10 bin lira 48 ay ihtiyaç kredisi hesaplama

Ziraat Bankası mevduat faiz oranları güncellendi! Güncellenen Ziraat Bankası vadeli hesap faiz oranlarına göre mevduat faizi hesaplama işlemi revize edildi. Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 60 - 48 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.

Giriş Tarihi 20 Aralık 2019, 09:31 Güncelleme 30 Aralık 2019, 12:55
Ziraat Bankası 10 bin lira 48 ay ihtiyaç kredisi hesaplama

İÇİNDEKİLER

Ziraat Bankası kredi faiz oranı vatandaşlar tarafından oldukça yakından takip ediliyor. Bu bağlamda kamu bankaları arasında en büyük yere sahip olan Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını da güncellemiş bulunuyor. Ziraat Bankası 10 bin lira 48 ve 60 ay ihtiyaç kredi hesaplama faiz getirisi ise takvim.com.tr'de yer alıyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI 10 BİN LİRA TÜKETİCİ KREDİSİ HESAPLAMA

Ziraat Bankası kurumsal internet sitesi üzerinden "Hesap Makinesi" programını kullanarak, kullanmak istediğiniz kredi tutarına göre aylık ödemeniz gereken taksitleri ve toplam ödeme tutarını önceden görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra kullanılan tüketici kredisi tutarına göre değişiklik gösteren en cazip faiz oranlarından da yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi hesaplama şu şekilde yapılmaktadır:

Kredi adı: Tüketici Ürün Paketi Kredi tutarı: 10 bin TL Kredi vadesi:

48 ay Kredi aylık faiz oranı: %1,25 Aylık taksit tutarı: 293,75 TL

Yıllık maliyet oranı: % 19.9113

ZİRAAT BANKASI KREDİ HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Her Türlü İhtiyacınız İçin Tüketici Kredisi!

Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 60 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.

Özellikler

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ KAMPANYALARI

Tüm bireysel ihtiyaçlarınızda finansman desteği olarak alabileceğiniz Ziraat Bankası tüketici kredisi, 60 aya kadar varan vade imkanları ile müşterilerin kullanımına sunulmaktadır. İnternet platformu üzerinden Ziraat Bankası İnternet Şubesi aracılığı ile de başvuru yapabileceğiniz bu kredi kampanyasında, paranızı uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleri ile en kısa sürede cebinizdedir. Ziraat Bankası güncel tüketici kredisi özellikleri şu şekilde duyurulmuştur:

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır. Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Ziraat Bankası bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası ürünü sunmaktadır.

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi ürünlerinde müşterilerine sunduğu Hayat Sigortası ürünleri, Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

Ziraat Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvuru Belgeleri Nelerdir?

Her kredi türünde ve kampanyasında olduğu gibi Ziraat Bankası bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası başvurularında da müşterilerden birtakım belgelerin ibraz edilmesi talep edilmektedir.

Banka şubeleri üzerinden gerçekleştirilen Ziraat Bankası tüketici kredisi başvuru işlemlerinde acil nakit ihtiyacı olan ve bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin banka yetkililerine sunması gereken evraklar şu şekildedir: Başvuru Formu, Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi, Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi, Şubece istenebilecek diğer belgeler

Ziraat Bankası tüketici kredisi başvuru belgeleri, şubede yapılan başvuru işlemleri sırasında başvuru sahibine ait ve eksiksiz olmalıdır. Aksi halde başvuru işlemlerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi mümkün olmayacaktır.

Ziraat Bankası tüketici kredisi başvuru kanalları şunlardır: Ziraat Bankası şubeleri, Ziraat Bankası kurumsal web sitesi, Ziraat Mobil Bankacılık uygulaması, Ziraat İnternet Şubesi, Ziraat Bankası ATM'leri, Ziraat Bankası Çağrı Merkezi