İki banka art arda açıkladı! 0.98 müjdesi! TEB, Ziraat, ING, Halkbank, Akbank kredi faiz oranı ne kadar?

Bankalardan müjdeler peş peşe gelmeye devam ediyor. Yakın bir süreçte kamu bankaları öncülüğünde başlayan kredi faizlerindeki indirimlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Avantaj vatandaşların dikkatini çekerken son dönemde ekonomide canlılık yaşanırken indirimlerle birlikte on binlerce vatandaş kredi çekerek ev ve araba almayı ya da borçlarını kapatmayı düşünüyor. Son olarak TEB ve INGBank art arda kredi indirim müjdesini vatandaşlara sundu. İndirim kararlarının duyurulmasının ardından güncel faiz oranları hakkında araştırmalarda artış yaşanıyor. İşte faiz oranları...

Giriş Tarihi 30 Kasım 2019, 15:46 Güncelleme 30 Kasım 2019, 15:46
İki banka art arda açıkladı! 0.98 müjdesi! TEB, Ziraat, ING, Halkbank, Akbank kredi faiz oranı ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Kredi çekmeyi planlara bankalardan indirim müjdeleri geliyor. Son günlerde on binlerce kişi bankaların sunduğu taşıt, konut ve ihtiyaç kredi oranları hakkında detayları öğrenmek istiyor. Kredi faiz oranları ne kadar oldu sorusu, 30 Kasım tarihinde günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı. ING Türkiye'nin ardından TEB, yeni müşterileri için sunduğu "Hoş Geldin" kredisinde faiz oranını yüzde 0,98'e düşürdüğünü duyurdu. İşte TEB, Ziraat Bankası, INGBank, Halkbank, Akbank kredi faiz oranı ne kadar oldu?

TEB 0,98'E DÜŞÜRDÜ

TEB'den yapılan açıklamaya göre, banka ile ilk defa tanışan ve borçlarını tek bir yerde toplayıp rahat etmek isteyenler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde, yüzde 0,98'den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor.

Sadece tek seferlik tanışma faizi olarak kullanılabilen, vade seçeneklerinin 3 ay ile 60 ay arasında değiştiği "Hoş Geldin" kredisinden yararlanmak isteyen yeni TEB müşterileri, başvurularını TEB şubeleri, telefon bankacılığı, CEPTETEB mobil ve teb.com.tr web sitesi üzerinden yapabiliyor.

ING TÜRKİYE'DEN KONUT KREDİSİ KARARI

ING Türkiye, konut kredisinde faiz oranını yüzde 0,98'e düşürerek sektördeki en avantajlı faiz oranını sunmaya başladı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, tüketicilerin uygun koşullarda ev sahibi olabilmelerine katkıda bulunurken, Türkiye ekonomisine de destek verme hedefiyle yeni bir konut kredisi kampanyası başlattı.

ING Türkiye, bu kapsamda konut kredisi tutarından bağımsız olmak üzere faiz oranlarını 12 ila 120 ay vadede yüzde 0,98'e indirdi.

ING Türkiye'nin "çok avantajlı" faiz oranına sahip konut kredisi kampanyasından, yeni kredi talebi olanların yanı sıra mevcut konut kredisini ING Türkiye'ye taşımak isteyen müşteriler de faydalanabilecek.

Diğer bankaların kredi faiz oranlarını incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.25
Taşıt kredisi: 1.17
Konut kredisi: 0.99

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI

Tüketici kredisi: 1.25
Taşıt kredisi: 1.19
Konut kredisi: 0.99

AKBANK FAİZ ORANLARI

Direkt kredi: 1.55
İhtiyaç kredisi: 1.51
Konut kredisi: 1.05
Taşıt kredisi: 1.13

HALKBANK FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.39
Taşıt kredisi: 1.19
Konut kredisi: 0.99

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.14
Taşıt kredisi: 1.1
Ev kredisi: 1.1

GARANTİ BANKASI FAİZ ORANLARI

Dijital ihtiyaç kredisi: 1.54
Konut kredisi: 1.1
Taşıt kredisi: 1.23

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.03
Konut kredisi: 1.37
Taşıt kredisi: 1.45

YAPIKREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 1.19
Taşıt kredisi: 1.19

DENİZBANK FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.59
Tüketici kredisi: 1.59
Taşıt kredisi: 1.51