TOKİ 15 ilde konut ve 19 ilde iş yeri satışına başladı! Hangi illerde satış yapılacak? Yüzde 25 peşin...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından satışa sunulan konut ve iş yerleri, vatandaşlar tarafından yakından inceleniyor. Son olarak TOKİ, 19 ilde 186 iş yeri ile 15 ildeki 56 konutu açık artırma yöntemi ile satışa sundu. Ev ve iş yeri alma düşüncesi olan binlerce vatandaş şimdi satışların hangi illerde yapıldığını ve satış şartlarının neler olduğunu araştırıyor. Peki, TOKİ konut ve iş yeri satışı hangi illerde yapılacak? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 25 Kasım 2019, 16:21 Güncelleme 25 Kasım 2019, 16:25
TOKİ 15 ilde konut ve 19 ilde iş yeri satışına başladı! Hangi illerde satış yapılacak? Yüzde 25 peşin...

İÇİNDEKİLER

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen projeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, son olarak kurum tarafından 19 ilde 186 iş yeri ile 15 ildeki 56 konutu açık artırma yöntemi ile satışa sunuldu. İşte satışın yapılacağı o iller ve başvuru detayları...

HANGİ İLLERDE SATIŞ YAPILACAK?

Açık artırmaya sunulan 56 konut, Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Malatya, Manisa, Niğde ve Tunceli şehirlerinde bulunuyor.

Alıcılar, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Çankırı, Çorum, Düzce, İstanbul, Kırşehir, Kütahya, Manisa, Ordu, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Van'da satışa sunulan 186 iş yerine yüzde 10, 15, 25 peşin, 120 ay vade ile sahip olabilecek.

Satış şartları ve detayları için bir sonraki sayfaya geçiniz...

YÜZDE 25 PEŞİN VE 120 AY VADE SEÇENEKLERİ

Alıcılar konutlara yüzde 25 peşin, 120 ay vade, Ankara Kuzey Kent Projesi'nde satışa sunulan 14 konuta ise yüzde 10 peşin 96 ay vade, yüzde 15 peşin 108 ay vade ve yüzde 25 peşin 120 ay vade seçenekleriyle sahip olabilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri, Türkiye Halk Bankası ve T.C. Ziraat Bankası tarafından yürütülecek.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Başvurular/teminatlar, anılan bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru kabul edilecek.

Ayrıntılı bilgiye, www.toki.gov.tr ile www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

AÇIK ARTTIRMA NE ZAMAN?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkililerinden aldığı bilgiye göre, açık artırma 10 Aralık Salı günü saat 11.00'de TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binası ve Van Erciş Hükümet Konağı'nda düzenlenecek.

Açık artırmaya, www.emlakyonetim.com.tr internet adresi üzerinden de teklif verilebilecek.