Milyonlarca kişiye 1.150 TL ödeme yapılacak! İşte şartlar

Emekli maaşı promosyon ve ek ödeme ile ilgili gelişmeler sürüyor. Bu bağlamda SSK, SGK, Bağ-Kur emeklileri bu fırsatlardan faydalanarak alabileceği en iyi promosyon teklifini öğrenmek istiyor. Bankalar emeklilere güzel uygulamalar sunuyor. Mesela; ATM'lerden ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar vardır. Ayrıca emekliler, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekebiliyor. Aşağıda bankaların promosyon tutarları ve verdikleri diğer imkanlar belirtilmiştir.

Giriş Tarihi 19 Kasım 2019, 12:33 Güncelleme 19 Kasım 2019, 12:40
Milyonlarca kişiye 1.150 TL ödeme yapılacak! İşte şartlar

İÇİNDEKİLER

Emekli maaşı ek ödeme ve promosyon zammı milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Tüm emeklilerin hem maaşları hem de ek ödemeleri artacak. Emekliye promosyon zammı ve ücreti ile ilgili yeni gelişmeler meydana geliyor. Buna göre SSK, SGK, Bağ-Kur emeklisine 1.150 TL promosyon fırsatı geldi. Maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma sözü veren emekliler bu promosyondan yararlanabilecek. Türk Ekonomi Bankası (TEB) Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklisi olup emekli maaşını TEB'e taşıyan müşterilerine 1000 TL'ye varan promosyon verecek.

SON DAKİKA EMEKLİ MAAŞI HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİYE PROMOSYON FIRSATI!

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor. T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 450 TL'ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

TEB BAKASINDAN EMEKLİ MAAŞINA 1000 LİRA PROMOSYON

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklisi olup emekli maaşını TEB'e taşıyan müşterilerine 1000 TL'ye varan promosyon verecek. Şirketten yapılan açıklamaya göre, TEB emekliler için yeni bir kampanyayı daha hayata geçiriyor. TEB'in emeklilere yönelik kampanyası kapsamında, maaşı 999 TL'ye kadar olan emekliler 850 TL, 1000 TL ile 1999 TL arasında maaş alan emekliler ise 925 TL promosyon avantajından yararlanacak. Emekli maaşı 2000 TL ve üzeri olan emekliler ise 1000 TL promosyon alabilecek. TEB'in kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin en az iki adet yeni otomatik fatura ödeme talimatı vermesi ve ayrıntılı bilgi için TEB şubelerine başvurması gerekiyor.

EMEKLİLER İÇİN İLETİŞİM HATTI KURULDU

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmeti hattı da kuran TEB, emeklilerin bu hattan ve internet bankacılığından yapacakları EFT ve havale işlemlerinden ücret almayacağını açıkladı.

TEB şubelerinde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine yüksek faiz ve ATM'lerden yüksek çekim limiti, TEB'in emeklilere özel paketinde yer alan diğer hizmetler arasında yer alıyor. Ayrıca TEB, yakınlarına tavsiye ederek TEB Emekli Bankacılığı Ailesi'ne katan müşterilerine de 100 TL ödeme yapacak.

İŞTE BANKALARIN EMEKLİYE VERDİĞİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

AKBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor. Emekliler, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekebiliyor.

DENİZBANK: 450 liraya varan promosyon ödemesi yapıyor. Emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da 100 lira veriyor. İndirimli alışveriş, özel faizli kredi gibi uygulamaları var.

FİBABANKA: Maaşa göre 330, 415, 500 lira promosyon veriyor.

ING: 450 liraya varan ödemeye ek olarak emekliler, 2 otomatik fatura talimatı vererek 250, ING Mobil kullanarak 50 lira ek nakit promosyon kazanabiliyor.

İŞ BANKASI: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Kredi kartı ücreti almıyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor.

QNB FİNANSBANK: Emekli maaşını taşıyıp herhangi bir bankacılık ürününü kullananlara 700 liraya varan ödeme veriyor. Ayrıca emekli tanıdıklarını getirenlere 125 lira ödüyor.

ŞEKERBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. 2 otomatik ödeme talimatına, 150 lira ek nakit veriyor. Ücretsiz havale-EFT, hesap işletim ücreti muafiyeti, şubede işlem önceliği imkanları sunuyor.

EMEKLİYE EK (İLAVE) ÖDEME

Yaklaşık 12.3 milyon emeklinin maaşı Ocak'ta değişecek. Tüm emeklilerin hem maaşları hem de ek ödemeleri artacak. Ayrıca emekli doktorlar, üçüncü bir zammı ilave ödemelerindeki artışla alacak. Ocak'ta SSK ve Bağ-Kur'lular enflasyon oranında zam alırken, memur emeklilerine yüzde 4 artış ve Temmuz-Aralık'ta TÜFE yüzde 5'i aşarsa fark verilecek. 4 aylık enflasyona göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 5.31, memur emeklilerine ise yüzde 4.31 zam oluştu. Kasım ve Aralık enflasyonuna göre bu oranlar artacak ya da azalacak.

Ayrıca tüm emeklilere verilen, maaşın yüzde 4'ü-5'i oranındaki ek ödemenin tutarı da yeni aylıklar üzerinden hesaplanacağı için yükselecek. Emekli doktorlar için bu yılın başında başlayan ilave ödeme de artacak. Uzmanların ilave ödemesi 2 bin 353 liradan 2 bin 455 liraya, uzman olmayanların da bin 877 liraya çıkacak.

EMEKLİYE PROMOSYON UYGULAMASI NEDİR?

Bankacılık sisteminde kullanılan bu promosyon uygulamasının, bankalardan emekli maaşı alanlara da uygulanması ve emeklilerin maaşlarını anlaştıkları bankadan üç yıl süreyle almaları şartıyla, bir kereye mahsus emeklilere de ödeme yapılmasıdır.