BİM ve A101 2500-2750 TL maaşla personel alacak! İşte başvuru şartları

İŞKUR tarafından Türkiye'nin en büyük market zincirleri olan A101 ve BİM için personel alımları yapılacak. 2500-2750 TL maaşla personel ilanlarına bir haftadır yoğun bir talep bulunmakta. Farklı kadrolara , farklı şehirlere yapılan personel alımlarına başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar, alım yapılan kadrolar ve başvuruya dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Giriş Tarihi 16 Kasım 2019, 11:13 Güncelleme 24 Kasım 2019, 12:33
BİM ve A101 2500-2750 TL maaşla personel alacak! İşte başvuru şartları

İÇİNDEKİLER

İŞKUR yeni haftada personel alımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda Türkiye'nin en büyük marketleri olan BİM ve A101 personel ve işçi alımı yapacak. BİM ve A101 personellere 2500 ile 2750 arasında maaş verecek. Farklı şehirlere yapılan personel alımında başvuru şartları ve başvuru şekli haberimizde.

SON DAKİKA MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bim ve A101 marketler tarafından yayımlanan personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
İlkokul, lise ve üniversite mezunu olmak,
Yoğun çalışabilecek olmak,
Başvuru yapacak erkek Adaylar için tercihen askerliğini yapmış olmak,
Takım çalışmasına yatkın , ekip çalışmasına uymu sağlayacak.
Müşterilere karşı güleryüzlü olmak ve iyi davranabilecek
Perakende sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen
Esnek ve Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek
İletişim becerisi yüksek olan
Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olan.
Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip

BAŞVURU

İŞKUR ve BİM ve A101 kariyer sayfaları üzerinden art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların kendilerine en yakın Bim ya da A101 marketin şubesine gitmesi ve başvuru formu doldurarak başvurusunu yapması gerekmektedir.

BİM kariyer sayfası linki şu şekilde;

https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

A101 kariyer sayfası linki şu şekilde;

https://www.a101.com.tr/kariyer

Linklieri kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfalarda başvurunuzu yapın.

İŞKUR ÜZERİNDEN BİM VE A101 HANGİ KADROLARA ALIM YAPACAK?

Bim ile A101 marketler tarafından yayımlanan duyuruda alım yapılacak kadrolara şu şekilde yer verildi;

Unlu Mamüller Personeli

Kozmetik Personeli

Et-Şarküteri Personeli

Genel Başvuru

Mağaza Personeli

İşe Alım Asistanı

Meyve Sebze Hal Satın Alma Sorumlusu

Taze Gıda Personeli

Kasa Reyon Personeli

(Engelli) Mağaza Elemanı

Depo Personeli

Mağaza Müdür Ve Müdür Yardımcıları

A101 ŞUBE SAYISI

Şirket yetkililerinin önümüzdeki yıl amaçları doğrultusunda bu sayının 10000 sayıya dek ulaşmasının hedeflendiği ve bu vizyonun da çok yakın bir zamanda gerçekleşmesinin planlandığı kaydedilmektedir. Böylece her anlamda tamamen ekonomik ürün satışı vizyonuyla yoluna devam eden mağaza zinciri, yeni şubeleriyle 81 ilde de aktif olarak satışlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Bu da market zinciri olarak diğer mağazalardan daha kapsamlı bir şekilde Türkiye'nin her bir yerinde kesintisiz olarak hizmet vermesi amacına devam ettiğini gözler önüne sermektedir.

BİM ŞUBE SAYISI

BİM market zinciri ilk olarak 1995 yılında sadece 21 şubesiyle Türkiye'de mağazacılık sektörüne adım attı. Ardından ekonomik fiyat kampanyasını kesintisiz olarak gerçekleştirmesi sonucunda şube sayısını cirosuna paralel olarak artırmayı başarmış bulunan BİM mağazaları bu anlamda düşünülecek olunduğu zaman A101 ve BİM'in Türkiye'de kaç şubesi var? yönünden 2016 yılıyla resmi olarak 5623 yurt içi mağazasının net rakamını verdi.

Ayrıca bu sayıya yurt dışında Mısır ve Fas ülkelerinde yer alan toplam 415 adet mağazasıyla da yurt dışına da açılma yönünden ilerleyişini sürdürmektedir. Kaliteli markaların ekonomik fiyatları sloganıyla ülke genelinde aktif olarak market zinciri halinde satışlarına devam eden mağaza, tüm bu özellikleri doğrultusunda değerlendirilecek olunduğu zaman günden güne artış göstermektedir. Bunun yanında şube sayısını da günden güne artırmaya devamederek BİM mağazaları olarak Türkiye'nin ikinci büyük şube sayısı bakımından büyük market zinciridir.

İŞKUR GÜNCEL AÇIK İŞ İLANLARI