Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları açıklandı! Kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

14-18 Ekim tarihleri arasında başvuruları gerçekleştirilen temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımlarının kura sonuçları heyecanla bekleniyordu. Başvuruda bulunan binlerce aday tarafından merakla beklenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları açıklandı. Bakanlık kura sonuçlarını ve asil-yedek isim listesini yayımladığını duyurdu. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Giriş Tarihi 13 Kasım 2019, 16:36 Güncelleme 13 Kasım 2019, 16:36
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları açıklandı! Kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başvuruları 14-18 Ekim tarihinde alınan güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçlarını açıklandığını, asil ve yedek adayların listede yer aldığını duyurdu. Şimdi başvuruda bulunanlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları hakkında araştırma yapıyor.

KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Bakanlığımıza sürekli işçi alımı (Temizlik Görevlisi-Güvenlik Görevlisi) hususunda, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen nihai listelerde isimleri yer alan adayların 06 Kasım 2019 tarihinde noter huzurunda yapılan kura çekim işlemleri tamamlanmış olup, kura çekimi sonucunda belirlenen asil ve yedek adaylar ile öncelikli başvuru sahiplerinin isimlerine aşağıda yer verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Asil adaylar ile Öncelikli başvuru sahipleri, aşağıda belirtilen belgelerini 14-20 Kasım 2019 tarihleri arasında Temizlik Görevlisi meslek kolu için, Personel Genel Müdürlüğümüze, Güvenlik Görevlisi meslek kolu için ise, müracaat etmiş oldukları ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerimize 20.11.2019 tarihi mesai saati bitimine kadar elden veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir.

(Posta yolu ile yapılan başvurularda meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacak ve belirtilen tarihe kadar belgelerini ibraz etmeyenlerin başvuruları yapılmamış sayılacaktır.)

İSTENİLEN BELGELER

a) Beyan formu. (form için tıklayınız).

b) Diploma veya mezuniyet belgesi. (Posta yoluyla yapılan başvuruda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti) (Yurt dışında öğrenim görenler denklik belgelerini de ekleyeceklerdir.)

c) İşe göndermede öncelikli olduğuna dair belge.(Posta yoluyla başvurularda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti)

d) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik sertifikası ile Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı. (Posta yoluyla yapılan başvuruda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti)

Not:

1: Elden evrak teslimi yapacak adaylar için; belgelerin fotokopisi aslının ibraz edilmesi kaydıyla İlgili görevli tarafından tasdik edilerek ilgilisine aslı teslim edilecektir.

2: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümleri çerçevesinde adayların T.C. kimlik numaraları gizlenerek ilan edilmiştir.