Türk ekonomisinde "Değişim Başlıyor"! Bakan Albayrak'ın ilk durağı Malatya oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığınca hayata geçirilen "Türkiye için Değişim Başlıyor" programının ilk durağı Malatya oldu. Bakan Albayrak, program kapsamında özellikle yeni dönemde katma değerli ve ihracat öncelikli üretim odaklı yeni dönem politikaları çerçevesinde reel sektör ile bulundukları illerde bir araya gelecek.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2019, 12:48 Güncelleme 31 Ekim 2019, 12:48
Türk ekonomisinde Değişim Başlıyor! Bakan Albayrak’ın ilk durağı Malatya oldu

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, "Türkiye için Değişim Başlıyor" ismiyle başlattığı reel sektör buluşmalarının ilk durağı Malatya oldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bakan Albayrak, özellikle yeni dönemde katma değerli ve ihracat öncelikli üretim odaklı yeni dönem politikaları çerçevesinde reel sektör ile bulundukları illerde bir araya gelecek.

Bakan Albayrak'a, illerdeki reel sektör buluşmalarında, maliye tarafında Gelir İdaresi Başkanlığı ekipleri, finans tarafında ise kamu bankaları yönetimleri eşlik edecek.

Bu kapsamda ilk buluşma Malatya'da gerçekleşiyor.

Albayrak'ın iş dünyasına hitabının ardından programın kapalı kısmında soru-cevap oturumu düzenleniyor. Özellikle son finansman paketleri ve düzenlemelerle ilgili doğrudan bilgilendirme yapılıyor.

İş insanları, merak ettikleri konuları banka ve gelir idaresi yöneticilerine doğrudan sorma imkanı buluyor.