Emekliye 1000 TL'ye varan promosyon teklifi! Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Bankalar tarafından emeklilere sunulan promosyon teklifleri pek çok emekli tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Sunulan teklifleri inceleyen milyonlarca emekli kendisine en uygun teklifi seçerek maaşını o bankadan alıyor. 3 yıllık dönem için maaşa göre en az 300, 375, 450 lira promosyon ödenirken bu tekliflerin yanında emeklilere ekstra fırsatlar da sunuluyor. Peki, hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? İşte bankaların teklifleri...

Giriş Tarihi 15 Ekim 2019, 15:35 Güncelleme 16 Ekim 2019, 18:31
Emekliye 1000 TL’ye varan promosyon teklifi! Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?

İÇİNDEKİLER

Emekli vatandaşlar son dönemlerde bankalar tarafından sunulan promosyon tekliflerini inceliyor. Teklifleri inceleyip seçtiği bankaya göre emekliler çeşitli miktarlarda promosyon alıyor. Aynı zamanda emekliler banka tarafından sunulan tekliflerden de yararlayabiliyor. Taahüt verip maaşı o bankadan alacağım diyen emekli vatandaşlar için bankaların promosyon teklifleri bulunuyor. İşte bankalar tarafından sunulan teklifler...

EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

AKBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor.

Emekliler, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekebiliyor.

DENİZBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da 100 lira veriyor. İndirimli alışveriş, özel faizli kredi gibi uygulamaları var.

Diğer bankaların promosyon teklifleri için bir sonraki sayfaya geçiniz...

ING: 450 liraya varan ödemeye ek olarak emekliler, 2 otomatik fatura talimatı vererek 250, ING Mobil kullanarak 50 lira ek nakit promosyon kazanabiliyor.

FİBANKA: Maaşa göre 330, 415, 500 lira promosyon ödemesi yapıyor.

İŞ BANKASI: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Kredi kartı ücreti almıyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor.

QNB FİNANSBANK: Emekli maaşını taşıyıp herhangi bir bankacılık ürününü kullananlara 700 liraya varan ödeme veriyor. Ayrıca emekli tanıdıklarını getirenlere 125 lira ödüyor.

ŞEKERBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. 2 otomatik ödeme talimatına 150 lira ek nakit veriyor. Ücretsiz havale-EFT, hesap işletim ücreti muafiyeti, şubede işlem önceliği imkanları sunuyor.

TEB: 2 otomatik fatura talimatı verenlere promosyonu artırıyor.

Maaşı 999 liraya kadar olanlar 850, bin ile bin 999 lira arasında olanlar 925, 2 bin lira ve üzeri olanlar ise bin lira promosyon alabiliyor. Emekli yakınını getirenlere de 100 lira ödeme yapıyor.

2020'DE İKİNCİ FIRSAT

Promosyon uygulaması başladığında hemen başvurup ödemesini alanların 3 yıllık taahhüt süresi 2020'de bitiyor. Bu tarihte başvurup 3 yıllık promosyon alanlar, Mart 2020'den itibaren ikinci kez bu imkandan yararlanabilecek.

Emeklilerin büyük çoğunluğu için yeni promosyon dönemi başlayacağı için bankalar arasındaki yarışın daha da büyümesi bekleniyor.