Açıklamalar peş peşe geliyor! Bir indirim daha! 17 Eylül konut ve taşıt kredisi banka faizleri ne kadar oldu?

Kredi faiz oranları hakkında bankalardan peş peşe gelen müjdeli haberler kredi çekmeyi düşünen vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Ev ve araç sahibi olmak isteyen yüz binlerce vatandaş bankaların açıklamalarını yakından takip ediyor. Son olarak ev almak isteyen vatandaşlar için müjdeli haber Akbank'tan geldi. Akbank konut kredisi faizini indirdiğini açıkladı. Peki, 17 Eylül konut ve taşıt kredisi banka faizleri ne kadar oldu? İşte güncel kredi faiz oranları...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 18:33 Güncelleme 17 Eylül 2019, 18:33
Açıklamalar peş peşe geliyor! Bir indirim daha! 17 Eylül konut ve taşıt kredisi banka faizleri ne kadar oldu?

İÇİNDEKİLER

Güncel kredi faiz oranları hakkında bankaların yaptığı açıklamalar pek çok vatandaşın gündeminde bulunuyor. Konut ve taşıt sahibi olmak isteyenler bankaların açıklamalarını yakından takip ederken müjdeli haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Dün Halkbank kredi faiz oranlarında indirime gittiğini açıkladı. Bugün ise Akbank konut kredisi faizini indirdiğini duyurdu. Ardı ardına gelen müjdeli haberlerle birlikte vatandaşlar konut ve taşıt kredisi banka faizleri ne kadar oldu sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte banka banka güncel faiz oranları...

KREDİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, avantajlı ürün ve hizmetleri ile müşterilerine farklı çözümler sağlayan Akbank, konut kredisinde kredi tutarından bağımsız yüzde 1,17'den başlayan faiz oranları sunuyor. Akbank müşterileri, talep ve tercihlerine göre uygun ödeme seçeneklerinden de faydalanabiliyor.

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANINDA İNDİRİME GİTTİ

Halkbank, 60 aya kadar vade imkanı sunduğu ihtiyaç kredisi için faiz oranını maaş müşterileri için aylık yüzde 1,25 oranına düşürdü. Halkbank maaş dışı müşterileri içinse kredi faiz oranını yüzde 1,35'e düşürdü.

ZİRAAT BANKASI'NDAN AÇIKLAMA

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 16 Eylül'den itibaren geçerli olmak üzere indirdi. Kurumsal kredi faiz oranlarını yıllık yüzde 13 - yüzde 15.5 aralığına kadar indiren Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını da maaş müşterileri için aylık yüzde 1.25'e ve maaş dışı müşteriler için ise aylık yüzde 1.35'e düşürdü.

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARINI DÜŞÜRDÜ

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Farklı konut finansman ürünleri sunan İş Bankası, konut alımlarının finansmanı amacıyla kullanılacak kredilerde 120 ay vadeye kadar yüzde 1.17 oranı uygulayacak" denildi ve kişiye özel geri ödeme seçenekleri sunan İş Bankası'nın ev kredisi ürünlerine dair detaylara ve kredi koşulları ile ilgili bilgiye isbank.com.tr ve tüm İş Bankası şubelerinden ulaşılabileceği belirtildi.