Kent 5 Ağustos sigara fiyatları ne kadar zam yapıldı? Kent switch fiyatı! Kent mentollü ne kadar?

Kent switch fiyatı! Kent mentollü ne kadar? Kent 5 Ağustos sigara fiyatları ne kadar zam yapıldı? 2019 Kent sigara fiyatları! Sigara tiryakileri merakla internette bu soruya yanıt arıyor. Sigaraya zam geleceğine dair söylentilerin ardından sigara fiyatları merakla araştırılıyor. En çok tüketilen markalar arasında bulunan Kent ise zamdan nasibini alıyor. İşte 2019 Kent sigara fiyatları! Ne kadar zam geldi? Merak edilen detaylar haberimizde... Sigara fiyatları yaklaşık 3 lira zamlandı. Camel, Parliament, Marlboro, Winston, Muratti ve LM sigara fiyatları uzun süredir zam yapılacak mı haberleri ile gündemi meşgul ediyordu.

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2019, 10:46 Güncelleme 05 Ağustos 2019, 10:46
Kent 5 Ağustos sigara fiyatları ne kadar zam yapıldı? Kent switch fiyatı! Kent mentollü ne kadar?

İÇİNDEKİLER

2019 Kent sigara fiyatları! En çok tüketilen markalar arasında bulunan Kent ise zamdan nasibini alıyor.Sigara tiryakileri merakla internette bu soruya yanıt arıyor. Sigaraya zam geleceğine dair söylentilerin ardından sigara fiyatları merakla araştırılıyor. İşte 2019 Kent sigara fiyatları! Ne kadar zam geldi? Merak edilen detaylar haberimizde... Bu arada Tekel tarafından satılan Winston, Parliament, Marlboro ve Winston - Muratti gibi sigara markaları için henüz bir zam açıklaması yapılmadı. Ancak British American Tobacco sigara zam açıklaması sonrası kısa sürede Tekel markasının da yukarıda yer alan sigara markaları için zam açıklaması yapması bekleniyor.

İŞTE YENİ ZAMLI SİGARA FİYATLARI

Kent Prg. (Blue, Grey, White): 15 TL

Kent D-Range (Blue, Grey, Switch): 15 TL

Kent D-Long (Blue, Grey): 15 TL

Kent Switch: 16 TL

Kent Nano: 18 TL

Rotmans: 14 TL

Viceroy: 14,5 TL

Pall Mall: 14,5 TL

Tekel 2000: 14 TL

Tekel 2001: 14 TL

Samsun: 14 TL

Samsun 216: 14 TL

Maltepe: 14 TL

Hangi Sigaralara Zam Gelmedi?

Tekel tarafından satılan Winston, Parliament, Marlboro ve Winston - MUratti gibi sigara markaları için henüz bir zam açıklaması yapılmadı. Ancak British American Tobacco sigara zam açıklaması sonrası kısa sürede Tekel markasının da yukarıda yer alan sigara markaları için zam açıklaması yapması bekleniyor.

Sigara Fiyatlarına Neden Zam Yapıldı?

Sigara fiyatları yaklaşık 3 lira zamlandı. Vatandaş 3 Ağustos 2019 tarihli yeni sigara zam haberleri ile şaşkına dönerken sigara neden zamlandı sorularına yanıt aramaya başladı. Camel, Parliament, Marlboro, Winston, Muratti ve LM sigara fiyatları uzun süredir zam yapılacak mı haberleri ile gündemi meşgul ediyordu.

Sigara tiryakileri tarafından en çok tüketilen sigara markaları arasında yer alan Kent ve Rothmans, Viceroy, Pall Mall, Tekel 2000, Tekel 2001, Samsun, Samsun 216 ve Maltepe sigara fiyatlarının bazılarına zam yapıldı.

Hangi Sigara Markaları Zamlandı, Hangi Sigaralara Zam Yapıldı?

Yapılan zam sonrasında en ucuz sigara fiyatı 14 lira, en pahalı sigara fiyatı ise 18 liraya yükseldi. British American Tobacco zam yaparken Tekel markalı sigaralar için ise henüz bir zam açıklaması gelmedi.

EN PAHALI EN UCUZ SİGARA HANGİSİ OLDU?

Britsh American Tobacco tarafından yayınlanan liste ile birlikte zamlı sigara fiyatları açıklandı. Buna göre, sigara fiyatlarına yapılan zam sonrasında en pahalı sigara 18 TL, en ucuz sigara ise 14 TL'den satışa sunulacak.