TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları açıklandı! İşte 2+1 3+1 kura çekiliş isim listesi...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen konut projelerinde kura çekilişi için heyecan devam ediyor. Proje için kura çekilişleri birçok ilde tamamlandı. Başvuru yapan vatandaşların merakla beklediği TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları açıklandı! İşte kura çekiliş isim listesi...

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2019, 18:12 Güncelleme 19 Temmuz 2019, 18:23
TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları açıklandı! İşte 2+1 3+1 kura çekiliş isim listesi...

İÇİNDEKİLER

50 bin konut projesi için TOKİ tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Başvuruda bulunan vatandaşlar İzmir Aliağa kura sonuçlarını merakla bekliyordu. Binlerce kişinin başvurduğu TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları açıklandı.

TOKİ İZMİR ALİAĞA KURA SONUÇLARI

İzmir Aliağa Projesindeki konutlar için hak sahipliği belirleme kurası 19.07.2019 Cuma günü saat 11:00'de Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

​TOKİ İZMİR ALİAĞA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

İŞTE İL İL TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ...

Bursa

Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli

Gebze: 8 Ağustos

Erzurum

Aziziye: 30 Temmuz

Bartın

Merkez: 5 Ağustos